Iskuri

Ohjeet

Palvelussa on kolme treffipalstaa, joille käyttäjät voivat jättää seuranhakuilmoituksensa muiden luettavaksi. Ilmoituksiin on mahdollista vastata tekstiviestillä palvelun kautta. Tutustu myös palvelun käyttöehtoihin.

Mitä palvelun käyttö maksaa?

Palveluun jätetyt ilmoitukset vahvistetaan erityismaksullisella tekstiviestillä, jonka hinta on 1,90 euroa. Ilmoituksiin ja saamiisi vastauksiin voit vastata niin ikään erityismaksullisella tekstiviestillä, jonka hinta on 1,90 euroa.

Veloitus tapahtuu ainoastaan lähettämistäsi viesteistä. Iskurissa käytettävä tekstiviestinumero on 17252

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? Hanki liittymä, lataa haluamasi saldo ja käytä palvelua anonyymisti.

Kuinka vastaan minulle tulleeseen viestiin?

Iskurin kautta tulleen tekstiviestin alussa on aina viestin lähettäjän vastaustunnus (esimerkiksi ISKURI 12345). Voit vastata viestiin lähettämällä tekstiviestin ISKURI + vastaustunnus + oma viestisi (esimerkiksi ISKURI 12345 Hei! Sain viestisi.) Lähetä viesti aina samaan numeroon, josta olet vastauksen saanut. Viestin lähetys numeroon 17252 maksaa 1,90 euroa.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.

Kauanko ilmoitukseni on näkyvillä palvelussa?

Ilmoitus on näkyvillä 4 viikkoa, mutta voit halutessasi poistaa ilmoituksesi aiemmin. Varaamme oikeuden poistaa ilmoituksen, jos epäilemme sen rikkovan palvelun käyttöehtoja.

Kuinka kauan ilmoitukseeni tai lähettämääni viestiin voi vastata?

Kun lisäät ilmoituksen Iskuriin tai lähetät vastauksen Iskurin kautta, palvelu muodostaa vastaustunnuksen, jonka avulla ilmoitukseesi tai viesteihisi voi vastata. Vastaustunnus on voimassa neljä viikkoa ilmoituksen jättämisestä tai viimeisimmästä Iskurin kautta lähettämästäsi viestistä.

Kuinka lisään ilmoitukseni ohituskaistalle?

Lisänäkyvyyttä ilmoituksellesi! Voit lisätä julkaisemasi ilmoituksen ohituskaistalle lähettämällä viestin ISKURI NOSTO + ilmoituksen numero (esimerkiksi ISKURI NOSTO 12345). Viestin hinta 3 euroa. Ohituskaistalla näytetään 10 viimeisintä ohituskaista-ilmoitusta. Ilmoituksesi näkyy myös normaalissa ilmoitusvirrassa.

Kuinka voin poistaa ilmoitukseni palvelusta?

Kun olet vahvistanut jättämäsi ilmoituksen, saat tekstiviestillä ilmoituksen numeron ja hallintatunnuksen. Näitä tietoja käyttäen voit poistaa ilmoituksesi tästä.

Millaisia ilmoituksia voin palveluun lähettää?

Julkaisemme vain yksityishenkilöiden ei-kaupallisia seuranhakuilmoituksia. Pidätämme oikeuden olla julkaisematta ilmoitusta, jos epäilemme väärinkäytöstä, taloudellista hyötymistarkoitusta tai pyrkimystä tietojen kalasteluun.

Palvelun ikäraja on 18 vuotta. Emme julkaise alle 18-vuotiaina esiintyvien ilmoittajien ilmoituksia tai ilmoituksia, joissa haetaan alle 18-vuotiasta seuraa.

Emme julkaise yhteystietoja, kuten sähköpostiosoitteita, puhelinnumeroita tai viestinvälityspalveluiden tunnuksia. Emme julkaise linkkejä tai katuosoitteita.

Palveluun ei saa lähettää internetistä poimittuja kuvia tai kuvia, joissa esiintyy muita henkilöitä. Poistamme myös kuvat, jotka sisältävät jonkin logon tai tunnuksen.

Lue lisää palvelun käyttöehdoista.