Iskuri
SuljeSulje
Polyamorinen SUHDE?
Pari, 45v, Tampere
Te 50-65v mukava siisti ja kokeilunhaluinen heteropari. Kiinnostaako polyamorinen kolmen aikuisen suhde? Olen 45v luotettava sinkku mies Tampereelta.. Haen pitempiaikaista paria, jolla asiat kunnossa.. Rouvaa kiinnostaisi seurustella kahden miehen kanssa.. Miehellekin tämä sopisi. Jos kiinnostuitte niin laittakaa puh.numero/sähköpostiosoite mukaan, niin tutustutaan. Jään innolla odottelemaan.
Lähetetty 20.9.2022 klo 9:22, #95232

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 58508 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? Hanki liittymä, lataa haluamasi saldo ja käytä palvelua anonyymisti.

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.