Iskuri
SuljeSulje
Mamiunelmaa?
Mies, 30v, Joensuu
Olisi mukavaa löytää omaksi kullaksi hellä uhkean povekas nainen, kuka nauttisi kun saisi olla iholla, pussailla päivät pitkät ja ottaa tämän läheisyydenkipeän miehen rintojen väliin. Saisit vapaasti antaa tissiä milloin haluat ja ihanan mamimaisesti lähennellä minua herkullisilla rinnoillasi. Jos olet tällainen nainen etsimässä tällaista miestä niin ota yhteyttä kaikista mieluiten numeron/whatsapin kanssa mutta löytyy minulta kik messengerikin. Voit olla vanhempikin, ehkä n.20-45. Isot rinnat ja leveä peppu sytyttää. Löytyisiköhän mamiunelma minulle näin?
Lähetetty 3.8.2022 klo 16:19, #92904

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 45434 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? Hanki liittymä, lataa haluamasi saldo ja käytä palvelua anonyymisti.

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.