Iskuri
SuljeSulje
Lihaksikasta
Mies, 48v, Helsinki
Moi! Mulla kävi mukava heteromies, joka halusi kokeilla bipuoltaan. Järeessä kunnossa, ehkä voimannostaja tms. Partaakin vähän oli. Halusi imeä ja annoin munaa sille. Imi hyvin ja runkkaili. Kunnes runkatessa sperma lensi, nieli kaiken ja nuoli vielä loput. Olisin halunnut imeä häntäkin ja panna, mut ei vielä siihen lämmennyt. Kiimasen kivaa oli kuitenkin ja haluan lisää. Jos oot kokeilunhaluinen bimies järeessä kunnossa ja haluut luottamuksella seksiä, mun luo voi tulla. Mun kanssa onnistuu seksi molemmin päin. Saa imeä ja imen itse myös. Panotkin onnistuu molemmin päin. Oon 48v/181cm/84kg/17cm. Kalju, siisti ja sosiaalinen. Muna on ajeltu ja paksuhko. Siitä on tykätty. Laittele viestiä ja yhteystiedot mukaan, jos kiinnostaa.
Lähetetty 10.7.2024 klo 9:57, #123600

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 24705 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Voit lähettää tälle ilmoittajalle myös kuvaviestin lähettämällä viesti ISKURIKUVA 24705 + oma viestisi + kuva numeroon 179888. Lähetetyn viestin hinta on 3,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? (Varmista, että liittymälläsi on tarpeeksi saldoa)

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.