Iskuri
SuljeSulje
HyväileMuaLuonasi
Mies, 68v, Helsinki
Olen siisti terve luotettava ja savuton naiselle varattu mies. Nyt tekee mieli vaihtelua ja haluan tuntea miehen kosketuksen intiimeillä alueillani. Yksipuolisesti onnistuu myös tai voin tehdä vastapalveluksia. Pitempiaikainen tapailu toivottavaa. Sinulla rauhallinen paikka ja huom laita sähköpostiosoitteesi mukaan vastausviestiisi !
Lähetetty 9.7.2024 klo 23:02, #123581

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 44178 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Voit lähettää tälle ilmoittajalle myös kuvaviestin lähettämällä viesti ISKURIKUVA 44178 + oma viestisi + kuva numeroon 179888. Lähetetyn viestin hinta on 3,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? (Varmista, että liittymälläsi on tarpeeksi saldoa)

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.