Iskuri
SuljeSulje
Elämäni Nainen
Mies, 65v, Turun seudulta
Hei vaan no missä olet sitten minun elämäni Nainen sitten no niin täs olis nyt ihan mukava,vapaa,terve,siisti,sporttinen,puhelias,raikas,avoin,hellä,herkkä,lämmin,nuorekas,huumorintajuinen töissäkäyvä 65v-Miehekäs mies Turusta joka haluais tehdä ensin paremmin tuttavutta sinä just elämäni Nainen ennen kun tehdään ne varsinaiset treffit.
Lähetetty 9.7.2024 klo 12:45, #123551

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 59215 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Voit lähettää tälle ilmoittajalle myös kuvaviestin lähettämällä viesti ISKURIKUVA 59215 + oma viestisi + kuva numeroon 179888. Lähetetyn viestin hinta on 3,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? (Varmista, että liittymälläsi on tarpeeksi saldoa)

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.