Iskuri
SuljeSulje
Ihastumista yhdessä
Mies, 45v, Kuopio
Moi, olisi ihana vielä tuntea olla ihastunut. Näin varattuna olisi varmaan helpompi jos sinäkin olisit varattu ja kaipaat arkeen piristystä. Olisi ihana jos voitaisiin pitää yhteyttä, tavata mahdollisuuksien mukaan, ehkä salaisia suudelmia. Itse siis 45v 178/85. Sinusta toivon että olet aikuinen Nainen, romantikko ja oma itsesi. Voitaispa tutustua ja ehkä ihastua...
Lähetetty 8.7.2024 klo 23:54, #123514

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 45754 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Voit lähettää tälle ilmoittajalle myös kuvaviestin lähettämällä viesti ISKURIKUVA 45754 + oma viestisi + kuva numeroon 179888. Lähetetyn viestin hinta on 3,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? (Varmista, että liittymälläsi on tarpeeksi saldoa)

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.