Iskuri
SuljeSulje
Top-kokeiluseuraa?
Mies, 41v, Pääkaupunkiseutu
Olen 41v naiselle varattu kundi ja miesten väliset jutut BTM-roolissa kiinnostaa. Kokemusta mulla jostain pienistä säädöistä kaverin kanssa teinivuosilta. Etsin pääkaupunkiseudun alueelta TOP-miestä, jonka kanssa pääsisi salaisesti rauhassa sitten harjoittelemaan kyrvän imemistä ja ottamista pyllyyn. Ei väliä oletko kokenut vai kokematon, kunhan samantyyliset jutut kiinnostaa. Itse koen olevani täysin BTM ja mua kiinnostaa siis panot ja munan imeminen BTM-roolissa, mutta suutelut ja muu hempeily ei sytytä. Eli siis vain rankkaa nussimista :) Mulla lyhyet hiukset ja olen suhteellisen normaali säännöllisesti liikuntaa harrastava mies. Mitat luokkaa 183/80/14. Haluaisin tavata ilman sen kummempia tutustumisia ja suurempia säätöjä. Jos homma toimii, niin joku vakiokuvio kiinnostaisi. Mulla paikka käytössä arkisin päiväsaikaan ja auto löytyy, joten pystyn liikkumaan ympäri pääkaupunkiseutua ja tarvittaessa vähän kauemmaksikin. Pääsääntöisesti tapaamiset onnistuisi juurikin arkisin päiväsaikaan.
Lähetetty 11.6.2024 klo 15:19, #121638

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 46696 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Voit lähettää tälle ilmoittajalle myös kuvaviestin lähettämällä viesti ISKURIKUVA 46696 + oma viestisi + kuva numeroon 179888. Lähetetyn viestin hinta on 3,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? (Varmista, että liittymälläsi on tarpeeksi saldoa)

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.