Iskuri
SuljeSulje
Seuran kaipuu
Mies, 70v, Uusimaa
Heippa sinä siro naismainen homomies, sinua kaipailee ehkä hieman karhumainen ToP mies. Kaikkinainen seksi kiinnostaa, suutelelen mielelläni, nuolen mielelläni ihanaa pyllyäsi, kalustasi otan kaikki mitä sieltä vain tuleekin ja tietenkin otan huomioon sinun mielihalusi. Ota yhteyttä niin pääsemme nauttimaan toisistamme. Iälläsi ei niin väliä, kunhan olet täysi-ikäinen.
Lähetetty 11.6.2024 klo 8:50, #121620

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 25018 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Voit lähettää tälle ilmoittajalle myös kuvaviestin lähettämällä viesti ISKURIKUVA 25018 + oma viestisi + kuva numeroon 179888. Lähetetyn viestin hinta on 3,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? (Varmista, että liittymälläsi on tarpeeksi saldoa)

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.