Iskuri
SuljeSulje
GaySetä
Mies, 75v, TURKU
Hei. Tulisitko katselemaan kanssani pornoa ja runkkaamaan yhdessä? Ensin omiamme ja sitten toisiamme. Jos olet top-henkinen ja kovassa kiimassa, niin voit myös nussia tiukkaa reikääni. Olen luotettava 75v ja 178/68, kalu on jokseenkin pieni, noin 14 cm ja reikä on siis todella tiukka. Paikka on ja aikaa parhaiten iltapäivisin. Laita mukaan s-postiosoite, niin voidaan kirjoitella. Kerro vähän itsestäsi ja haluistasi! Kiimaista vastausta odotellen...
Lähetetty 10.6.2024 klo 18:18, #121602

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 52502 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Voit lähettää tälle ilmoittajalle myös kuvaviestin lähettämällä viesti ISKURIKUVA 52502 + oma viestisi + kuva numeroon 179888. Lähetetyn viestin hinta on 3,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? (Varmista, että liittymälläsi on tarpeeksi saldoa)

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.