Iskuri
SuljeSulje
Miesmallia
Mies, 59v, Helsinki
Terve. Kelien viimeinkin lämmettyä olen etsimässä rohkeita miehiä (lähinnä) luonnossa otettaviin alastonkuviin. Ensisijaisesti haluan malliksi miehiä, joiden kasvot näkyvät kuvassa, mutta kalu ei - vaikka kuvasta kyllä näkee, että malli on alasti; kyseessä on siis hyvällä maulla tehdyt taidekuvat. Palkkiota en pysty maksamaan, mutta malli saa omaan käyttöönsä osan kuvista. Ja sitten toivoisin myös rehtiä toimintaa, niin että jos sovitaan tapaaminen, molemmat tulevat sovitusti paikalle.
Lähetetty 22.5.2024 klo 12:37, #120414

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 28533 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Voit lähettää tälle ilmoittajalle myös kuvaviestin lähettämällä viesti ISKURIKUVA 28533 + oma viestisi + kuva numeroon 179888. Lähetetyn viestin hinta on 3,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? (Varmista, että liittymälläsi on tarpeeksi saldoa)

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.