Iskuri
SuljeSulje
Chubby32
Mies, 32v, Sodankylä
Hei kaikki miehet. Olen kotoisin Lapista ja etsin itselleni elämäni miestä, mikseipä ei seksisuhdetta mutta toivoisin löytäväni rakkauden. Toivoisin löytäväni miehen jolla on lihasta ja on semmonen alfa uros, koska rakastan lihaksikkaita miehiä ja jopa isoja lihaksia, ei haittaa että maha pömpöttää koska itse näytän että olisin raskaana XD Mies harrastaisi painonnostoa tai kehonrakennusta, mie todella kannustan ja hyväksyn miehen harrastukset, voisit olla vaikka minun personal traineriniki. Miksi lihaksikas mies minulle? Koska, haluan löytää minua vastakohdan vartalonsuhteen. Totta kai toivon että mies on kiltti, huomaavainen, hassu, huumoria löytyy ja on todella herrasmies, myöntätuntoinen, rehellinen, luottavainen,  ikähaarukkana toivon 20-50 ikäistä miestä. Arvostaisin että olisit täysin Sinkku ja miehin päin sekä olet TOP. Itse olen bottom, 173 pitkä ja painan 110 kg eli tämmönen pullukka, minusta huokuu feministiä ja pidän kehopositiivisuutta yllä. Olen todella rauhallinen, hassu, huumoria löytyy, empaattinen, myöntätuntoinen ja hyvä sydän. Totta kai läheisyyttä kaipaan myös hellyyttä sekä rakkautta. Toivottavasti tätä kautta napsauttais. Vaikka olisi välimatkaa niin kyllä niihin keinot keksii. Muuta kui yhteydenottoa minuun ja tutustutaan, voin antaa emailin tai puh.nro. :D
Lähetetty 22.5.2024 klo 9:48, #120401

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 34904 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Voit lähettää tälle ilmoittajalle myös kuvaviestin lähettämällä viesti ISKURIKUVA 34904 + oma viestisi + kuva numeroon 179888. Lähetetyn viestin hinta on 3,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? (Varmista, että liittymälläsi on tarpeeksi saldoa)

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.