Iskuri
SuljeSulje
Halukas
Mies, 49v, Kuopio
Hei. Olen terve poikamies kuopiosta ja haen seniori ikäistä miestä kuopiosta. Imetään ja runkataan toisiamme ja voisin antaa koskematonta peppuakin. Saa suudellakkin. Voit komentaa minut menemään mies tai naiskaverisi luoksekkin tyydyttämään hänetkin. Olen tapaamisissa karvaton alapäästä. Olen terve ja luotettava, pääsen liikkumaan kuopion alueella. Laittele yhteystiedot mukaan.
Lähetetty 22.5.2024 klo 7:16, #120393

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 39114 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Voit lähettää tälle ilmoittajalle myös kuvaviestin lähettämällä viesti ISKURIKUVA 39114 + oma viestisi + kuva numeroon 179888. Lähetetyn viestin hinta on 3,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? (Varmista, että liittymälläsi on tarpeeksi saldoa)

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.