Iskuri
SuljeSulje
Merelle mieli
Mies, 72v, Hanko
Etsin purjehduksesta ja merielämästä pitävää aikuista naista. Merielämä vaatii terveyttä...Ikä ja näkö on sivuseikka. Merellä ja tunturissa pärjää vai aito luonnonlapsi. Ostin käytetyn purjeveneen ja pian alkaisi purjehdukst ,kevään mukana. Yksin on aika ankeata nauttia ihanasta auringon noususta tai sen laskusta...Samoin on ikävä yksinään palella rankkkasateessa hytissä. Purjehdus on hyvin helppo oppia,samoin merisairauskin kaikkoaa ajanmittaan. En tiedä onko tämä oikea paikka etsiä purjehdusystävää...kokeilen kuitenkin. Asun Hangossa 70v eläkeläismies.
Lähetetty 2.4.2024 klo 18:27, #117888

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 55834 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Voit lähettää tälle ilmoittajalle myös kuvaviestin lähettämällä viesti ISKURIKUVA 55834 + oma viestisi + kuva numeroon 179888. Lähetetyn viestin hinta on 3,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? (Varmista, että liittymälläsi on tarpeeksi saldoa)

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.