Iskuri
SuljeSulje
imettävää naista
Mies, 55v, imatra-lapeenranta
olen imatransuunnalta aikuinen mies,jota kiinnostaisi ns aikuis imetys. eli jos olet imettämässä tai jos saat maidon nousemaan. olisin kiinnostinut sinua lypsämään,ja nauttimaan rintamaidostasi. jos tykääät että tisejäsi imetään ja nuollaan. ja tunnet himoa kun mies saa sinusta maitoa. takaan että huolehdin tarpeistasi jos toteutat haaveeni. milkmän.
Lähetetty 1.4.2024 klo 13:32, #117828

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 41954 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Voit lähettää tälle ilmoittajalle myös kuvaviestin lähettämällä viesti ISKURIKUVA 41954 + oma viestisi + kuva numeroon 179888. Lähetetyn viestin hinta on 3,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? (Varmista, että liittymälläsi on tarpeeksi saldoa)

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.