Iskuri
SuljeSulje
Treffeille
Mies, 48v, Lahti
Sinä mukava ja liikkumaan lähtevä neiti. Lyhyesti...lähdetään treffeille ja katsotaan mikä fiilis tulee toisistamme. Täällä siisti, fiksu(osaa käyttäytyä tilanteeseen sopivalla tavalla) ja ihan katseltava tapaus. Oispa kiva alkaa tutustumaan näin kevään tullen. Voit olla muualtakin, kun Lahdesta, mutta toki sillai että matka ei muodostu esteeksi. Ikää sulla vois olla 35-55, mutta jos nyt kiinnostut, niin ikä ei oo mikään kiveen hakattu:)
Lähetetty 31.3.2024 klo 13:01, #117795

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 53078 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Voit lähettää tälle ilmoittajalle myös kuvaviestin lähettämällä viesti ISKURIKUVA 53078 + oma viestisi + kuva numeroon 179888. Lähetetyn viestin hinta on 3,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? (Varmista, että liittymälläsi on tarpeeksi saldoa)

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.