Iskuri
SuljeSulje
Harmaa Karhu
Mies, 57v, Kymenlaakso
Hei. Etsin nais seuraa joka ei kavahda itikoita eikä hirvikärpäsiä. Vot olla 60v kahta puolen tai nuorempikin, kunhan ylä- ja alakrta toimii. Itse olen vailla naisen tuoksua ja makua, kyllästynyt omatoimisuuteen:) 'Tykkään pussailla, pitää kädestä ja höpöttää. En ole mikään "Lässy" vaan miehinen mies. Minulla on myös Koira ja metsästän
Lähetetty 30.3.2024 klo 14:08, #117759

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 37031 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Voit lähettää tälle ilmoittajalle myös kuvaviestin lähettämällä viesti ISKURIKUVA 37031 + oma viestisi + kuva numeroon 179888. Lähetetyn viestin hinta on 3,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? (Varmista, että liittymälläsi on tarpeeksi saldoa)

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.