Iskuri
SuljeSulje
Jaakko
Mies, 59v, Jyväskylä
Aikuiselle Naiselle vaan ei ammatinharjoittajalle Satunnaiseen kohtaamiseen, yhteen tahi useampaan. Itse olen eronnut vuosia sitten, työorientoitunut, ravintolat ei läträäminenkään oikein kiinnosta. Em. "Puutteista" huolimatta olisi mukava tavata Naista, jolla elämäntilanne olisi suht' samansorttinen. Tai, halu tehdä joskus muutakin kuin makaronilaatikkoa. Ainakin hetken aikaa. No, kunhan olet tasapainossa itsesi kanssa. Se on jo paljon ja riittää minulle..... . Ja... Itse otan sen em.ruoan sieltä uunista nyt kun laitan tämän tekstin eteenpäin ūüôā!
Lähetetty 12.2.2024 klo 16:46, #116098

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 43801 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Voit lähettää tälle ilmoittajalle myös kuvaviestin lähettämällä viesti ISKURIKUVA 43801 + oma viestisi + kuva numeroon 179888. Lähetetyn viestin hinta on 3,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? (Varmista, että liittymälläsi on tarpeeksi saldoa)

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimm√§ispituus on 160 merkki√§. T√§t√§ pidemm√§t viestit l√§htev√§t puhelimestasi useampana viestin√§ ja laskutetaan jokainen erikseen. √Ąl√§ k√§yt√§ vastausviestiss√§si hymi√∂it√§ tai muita erikoismerkkej√§, ne eiv√§t v√§lity vastaanottajalle ja v√§hent√§v√§t merkitt√§v√§sti yhteen viestiin mahtuvien merkkien m√§√§r√§√§.