Iskuri
SuljeSulje
RAKASTAJA/RENKI!!
Mies, 58v, Jkl-014
TERVEHDYS! Tässä kiltti palveluhaluinen mies valmiina rakastajaksi,myös rengiksi sellaista tarvitsevalle,naiselle.minulta sujuu monenlaiset palvelustehtävät työt.niin pihalla kuin sisälläkin.olen hyvin joustava,yksilöllisesti palveleva kiltti mies.huusholli,keittiö jne hoituu.voit olla vanhempikin rouva,leski,esim 50-67 v klä väliltä.jos kemia kohtaa niin....vaikka vakisuhde....miten sovitaan kaikki.otappa yhteyttä rohkeasti vaan.T:Renki ja rakastaja.
Lähetetty 12.2.2024 klo 14:33, #116095

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 68683 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Voit lähettää tälle ilmoittajalle myös kuvaviestin lähettämällä viesti ISKURIKUVA 68683 + oma viestisi + kuva numeroon 179888. Lähetetyn viestin hinta on 3,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? (Varmista, että liittymälläsi on tarpeeksi saldoa)

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.