Iskuri
SuljeSulje
Helmi
Nainen, 57v, Pirkanmaa
Hei, varattu nainen etsii Pirkanmaan alueelta itselleen pitkäaikaista luotettavaa ystävää n. 50-60 vuotiaasta miehestä. Olethan liberaali ja raitis, kuten minäkin. Voidaan vaihtaa ajatuksia ja nähdä jossain kohdin kahvikupin ääressä. Asiallinen mies saa vastauksen. Laita puh. niin vastaan.
Lähetetty 11.2.2024 klo 6:26, #116057

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 46448 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Voit lähettää tälle ilmoittajalle myös kuvaviestin lähettämällä viesti ISKURIKUVA 46448 + oma viestisi + kuva numeroon 179888. Lähetetyn viestin hinta on 3,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? (Varmista, että liittymälläsi on tarpeeksi saldoa)

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.