Iskuri
SuljeSulje
Tissifetissi
Mies, 31v, Joensuu
Moi. Etin naista mahottomilla kriteereillä. Oon läheisyyden kipee ja kaipaan märkiä suudelmia ja ihollaoloa. Varsinaista panemista ei välttämättä tee mieli, mutta haluaisin tuhman tytön kenestä on ihanaa kun mies on obsessoitunu tisseihin. Haluaisin kovasti jakaa mun tissifetissin jonkun kanssa. Haluaisin olla vapaassa käytössä että nainen voisi antaa mulle nänniä millon haluaa, tissimaito kiinnostaa myös vaikka en raskaana olevaa naista haluakaan. Haluan pervoilua, toisen luvatonta koskettelua ja nuolemista. En halua kovakouraisuutta tai satuttamista, vaan mielummin söpöilyä ja jopa imelää lepertelyä. Tykkään kun tisseissa on edes hieman kokoa että saa käsillä mukavasti kiinni, mutta voisi ne toisaalta olla valtavatkin että niiden väliin olisi mahdollisuus hukkuakin. Mä tykkään myös kun nainen on pluskokoinen, bbw, xl, naisenkokoinen, mistä ottaa kiinni, miten sen nyt haluaa kuvailla. Nuorempi tai vähän vanhempikin kelpaa kuhan on täysikänen. Minut saa kiinni parhaiten whatsapilla, snapchatilla tai kikillä. Jos luulet mahtuvasi tähän "vaatimuslistaan" niin ota yheyttä. Olis ihanaa päästä jo tissille.
Lähetetty 15.11.2023 klo 10:07, #113034

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 45434 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Voit lähettää tälle ilmoittajalle myös kuvaviestin lähettämällä viesti ISKURIKUVA 45434 + oma viestisi + kuva numeroon 179888. Lähetetyn viestin hinta on 3,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä?

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.