Iskuri
SuljeSulje
Yksinäinen
Mies, 62v, Helsinki
Hei! Olen 60 vuotias mies jonka asiat on kunnossa. Minulla on työpaikka ja hyviä harrastuksia. Asun Jyväskylässä ja käyn töissä Helsingissä. Olen kuitenkin melko yksinäinen. Kaipaisin seurakseni sinua nainen. Ikäsi tai kokosi ei estä meidän suhdetta....tai mikään vamma ei estä. En jaksa enään kirjoitella pitkään vaan tahtoisin tavata ja keskustella. Ota yhteyttä pikaisesti. Laitathan yhteystietosi viestiisi. Jukka
Lähetetty 13.11.2023 klo 9:39, #112966

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 65858 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Voit lähettää tälle ilmoittajalle myös kuvaviestin lähettämällä viesti ISKURIKUVA 65858 + oma viestisi + kuva numeroon 179888. Lähetetyn viestin hinta on 3,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä?

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.