Iskuri
SuljeSulje
Naista tapailuun?
Mies, 42v, Tampere
Hakusessa mukava aikuinen(30-65v) nainen, joka haluaisi ottaa miehen pitkäaikaiseksi ystäväksi. Voit olla lapsekas, kunhan aikaa säännöllisesti myös tämmöiseen löytyy.. Homman pitäisi toimia ja olla kemiaa niin, että juttu luistaa sängyn ulkopuolellakin. Seksi toki iso osa juttua, muttei se ainut juttu todellakaan.. Olen 42v mukava, keskustelutaitoinen ja fiksukin mies. Elämä kaikin puolin kunnossa, mutta pitempiaikainen ystävyys haussa.. Laita viestiä, niin tutustutaan. Joku yhteystieto mukaan, niin vastaan...
Lähetetty 13.11.2023 klo 8:55, #112965

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 58508 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Voit lähettää tälle ilmoittajalle myös kuvaviestin lähettämällä viesti ISKURIKUVA 58508 + oma viestisi + kuva numeroon 179888. Lähetetyn viestin hinta on 3,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä?

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.