Iskuri
SuljeSulje
Yhdessä
Mies, 65v, Kotka
65v-nuori bi-herrasmies etsii ikäistään tai vanhempaa pariskuntaa jakamaan yhteisiä hetkiä. Olen seurallinen, helposti lähestyttävä, keskustelutaitoinen, elämän pienistä asioista iloitseva mies. Olen avoin ja luotettava. En tarjoa jättikalua, enkä urheilullista vartaloa. Tarjoan intohimoa ja hauskaa yhdessäoloa. Pidempikään matka ei ole este.
Lähetetty 17.9.2023 klo 16:24, #110705

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 17466 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Voit lähettää tälle ilmoittajalle myös kuvaviestin lähettämällä viesti ISKURIKUVA 17466 + oma viestisi + kuva numeroon 179888. Lähetetyn viestin hinta on 3,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä?

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.