Iskuri
SuljeSulje
Symppis
Mies, 38v, Hämeenlinna
Oletko hellyyttä, läheisyyttä tai ihan vaan läsnäolevaa, aitoa ja ymmärtävää, aikuisten keskustelu seuraa vailla? Voit kertoa huolesi avoimesti minulle, jos sellaisia sydämmelläsi on. Olen hyvä kuuntelija. Minulta löytyy myös viisaita ajatuksia, jos johonkin elämäsi tilanteeseen neuvoja tai apuja kaipailet. 100% luottamus, puolin ja toisin. Voimme myös tottakai fiilistellä elämäsi positiivisia asioita. Sitä, mikä saa sinut hymyilemään, mikä saa onnen ja rauhan sinun elämääsi. Tai olla ihan hiljaakin, mikä vaan siinä hetkessä, hyvältä tuntuu. Olen 38v komea, syvällisiä puheleva, rehellinen, luottamuksen arvoinen suomalainen mies. Sanavalmis joka tilanteessa, jos sanoja siinä hetkessä tarvitaan. Lämmin ja pehmoinen, rohkea, hyvällä tavalla herkkis ja symppis.
Lähetetty 26.5.2023 klo 1:27, #105586

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 61055 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä?

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.