Iskuri
SuljeSulje
Elämäänkumppanin
Mies, 64v, Varsinais-suomi
Hei vaan mitä kuuluu etsin nyt jotakin mukava hellä vapaata Naista Turunseudulta ihan tositarkoituksessa voit olla ihan Työssäkäyvä niin kun minäkin olen.Siis etsin sinusta niin elämänkumppaniksi kanssani missä voidan viettä yhdessä mukava yhdessäoloa.Ja toivottavasti mä löydän sinut sitten Facesbookissa tai Suomi24 tai sitten Skypessa mukavan työpäivän jälkeen iltaisella tai sitten viikonloppuisin päivisin.Olethan Vaalea ja Vallaton tai sitten Tumma ja Tulinen mutta sillä ei o nyt merkkitystä.Toivottavasti et Tupakoi etkä ota niin paljon siitä Alkoholia.Pidäthän hauskoista koti-illoista mukavan päivän jälkeen.No niin täs olis nyt ihan mukava vapaa terve siisti sporttinen puhelias raikas avoin hellä lämmin herkkä nuorekas huumorintajuinen työssäkäyvä 64v-Sinkkumies Turusta jolla on aika sinulle iltaisella sekä viikonloppuisin.En Tupakoi enkä ota Alkoholia olen 175cmpitkä.Elään ihan normalia elämää ja on mukavat Harrastukset.Voit vastata minulle sitten ihan rohkeasti vaan sitten.Minun kainaloni voisi käpertyä joku mukava hellä Nainen täs Toukokuun iltoina mutta tutustutaan ensin ennen kun tehdään ne varsinaiset treffit.Joten mitä me tehdään sitten asialle."Vastatka arvon naiset."??!!!:.
Lähetetty 24.5.2023 klo 15:10, #105528

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 40293 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä?

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.