<<< Palaa ilmoituslistaan< Edellinen Seuraava >
Pituus
160-170cm
Ruumiinrakenne
Hoikka
Koulutus
Akateeminen koulutus
 
NimimerkkiFingerling
SukupuoliMiesOma ikä26 vuotta
Haun kohde-Haettu ikä30-66 vuotta
KaupunkiHelsinki
JätettyTänään klo 22:48
Mies! Tyttöilijä tyydyttää halusi

Moi!

Oon 26-vuotias Helsinkiläinen hoikka opiskelijapoika ja etsin miestä joka haluaa tyydyttää halunsa.

Oon ihan tavallinen poika yhtä asiaa lukuunottamatta; jo nuoresta asti oon himoinnut kalua. Tykkään kotona käyttää (teini)tyttöjen vaatteita, leggingsejä, sukkia, pieniä toppeja ja erityisesti stringejä, joita joskus käytän esim. urheillessa normivaatteiden alla. Olen, suhteellisen siro mutta urheilullinen, vähäkarvainen, ja minulla on pieni posliinipeppu sekä paksut täyteläiset huulet. En siis meikkaa, käytä peruukkia tms. Olen myös tottelevainen, en väitä vastaan kunhan toimitaan etukäteen sovituissa rajoissa. Kokemusta miehistä minulla on aika vähän; kahdesti aikaisemmin ottanut mieheltä suihin ja nopeana oppijana jo toisella kerralla onnistuin ottamaan kiltisti syvälle kurkkuun. Peppuni on vielä neitsyt, mutta olen sitäkin jo vähän harjoitellut.

Se mitä odotan sinulta, on ehdottomasti tärkeimpinä terveys ja luottamus. Tästä syystä peppupanoihin aina kumilla ja iso plussa jos olet esim. naimisissa, parisuhteessa tai juuri eronnut. Plussaa myös jos olet Helsingin ulkopuolelta ainoastaan käymässä (toiv. säännöllisesti). Toinen asia mitä toivon on että olet isompikokoinen kuin minä (177/69) ja vanhempi. Kalusi koolla ei ole minulle niin väliä, tietenkin jos se on liian iso, se ei välttämättä mahdu minuun, ainakaan kokonaan tai ilman harjoittelua.

Jos etsit seuraa, jolle voit tehdä asioita joita vaimosi tai tyttöystäväsi ei anna, tai haluat muuten vaan hemmotella kaluasi ja purkaa paineesi niin toiveesi voi toteutuakin. Esimerkkinä voidaan aloittaa vaikka katsomalla pornoa yhdessä samalla kun hitaasti tutustun kaluusi runkkaillen ja nuoleskellen sitä. Voit siirtää stringejäni sivuun jos tahdot laittaa sormesi peppuuni. Kun sinusta tuntuu siltä voit laittaa minut polvilleni eteesi nuolemaan pallejasi tai ottamaan kalu syvälle suuhun. En vastustele jos haluat määrätä suihinottotempon ja syvyyden ottamalla päästäni kiinni ja auttamalla minua ottamaan kalusi syvemmälle ja nopeammin. Jos suoriudun hyvin niin luvan saatuani istun hitaasti syliisi niin että kalusi uppoaa posliinipeppuuni, kunhan tottutaudun siihen hetken niin pyllistän eteesi ja saat vapaat kädet :)

Jos kaikki menee hyvin voidaan sopia säännöllisistäkin tapaamisista :) Itselläni on ainoastaan satunnaisesti paikka jossa voi tavata, mutta kätevin olisi esim. hotelli (varsinkin jos olet Helsingissä vaikka työmatkalla)
Vastaus sähköpostilla
Voit vastata ilmoittajan sähköpostiosoitteeseen kirjoittamalla vastauksesi alla olevaan lomakkeeseen. Antamasi sähköpostiosoite välittyy suoraan vastaanottajalle.
Oma nimimerkki
Sähköpostiosoitteesi
Vastauksesi
<<< Palaa ilmoituslistaan< Edellinen Seuraava >
 
Nettitreffit
Ohjeet
Käyttöehdot
Pikahaku
Naisia miehille
Miehiä naisille
Naisia naisille
Miehiä miehille
 
© 2004 Iskuri.net - Yhteystiedot ja palaute