<<< Palaa ilmoituslistaan< Edellinen Seuraava >
Pituus
170-180cm
Ruumiinrakenne
Hoikka
Hiusten väri
Vaalea
Hiukset
Kalju
Silmien väri
Siniset
Alkoholin käyttö
Silloin tällöin
Tupakointi
Ei
Elämäntilanne
Vapaa
Koulutus
Akateeminen koulutus
Mammona
Hyvin toimeentuleva
Horoskooppi
Jousimies
 
NimimerkkiCunnilinguist
SukupuoliMiesOma ikä36 vuotta
Haun kohdeNainenHaettu ikäyli 18 vuotta
KaupunkiEspoo
LuokitusSeksiseuraa
JätettyTänään klo 12:05
Seksikumppani pk-seudulta?

Haussa seksikumppani pk-seudulta mieluusti pidemmäksikin aikaa. Mitään tarkkoja rajaavia ikä- ja kokorajoitteita ei ole valitettavasti tähän asettaa, sillä naismakuni kirjo on joidenkin mielestä jopa hämmentävänkin laaja ja mihinkään valmiiseen lokeroon istumaton. Päätän siis makuni parhaiten tuntien tapauskohtaisesti itse, kuka säväyttää ja kuka ei. Voit siis olla BBW-kokoa tai äitini ikäinen ja silti tai juurikin siitä syystä herättää kiinnostukseni. Kannattaa siis rohkeasti kirjoittaa. Muutenkin se, että kemiat ja mieltymykset kohtaavat makuuhuoneen puolella ratkaisee 90-prosenttia hyvästä seksistä. Pidän itseäni heterona, joten kauniimpi sukupuoli ensisijaisesti haun kohteena, mutta never say never...

Paikka löytyy Espoosta n. 20min bussimatkan päässä Helsingin keskustasta ja omalla autolla paikalle pääsee loistavasti. Itselläni ei autoa ole. Arki-illat n. 18-22 välillä parasta aikaa tapaamisille. Myös viikonloput sopivat vaihtelevalla menestyksellä. Olen työssäkäyvä, lapseton ja tukevasti villi ja vapaa poikamies. Ulkoisesti kaljuksi ajeltu, parrakas ja komeaksikin kehuttu. Hygieniapuoli on kunnossa ja niin ylä- kuin alapäästäkin terve, ainakin kun viimeksi tarkistin. Luonteeltani hauska, rento ja varmasti luotettava. Seksin suhteen olen avoinna kaikelle uudelle, mutta komennossani menevä estoton ”tavallinen seksi” on silti omin juttuni. Lisäksi rakastan suuseksiä, etenkin antavana osapuolena.
Vastaus sähköpostilla
Voit vastata ilmoittajan sähköpostiosoitteeseen kirjoittamalla vastauksesi alla olevaan lomakkeeseen. Antamasi sähköpostiosoite välittyy suoraan vastaanottajalle.
Oma nimimerkki
Sähköpostiosoitteesi
Vastauksesi
<<< Palaa ilmoituslistaan< Edellinen Seuraava >
 
Nettitreffit
Ohjeet
Käyttöehdot
Pikahaku
Naisia miehille
Miehiä naisille
Naisia naisille
Miehiä miehille
 
© 2004 Iskuri.net - Yhteystiedot ja palaute