<<< Palaa ilmoituslistaan< Edellinen Seuraava >
Pituus
170-180cm
Hiusten väri
Tumma
Alkoholin käyttö
Silloin tällöin
Tupakointi
Ei
Elämäntilanne
Vapaa
Koulutus
Ammatillinen koulutus
Horoskooppi
Skorpioni
 
Nimimerkkirmk
SukupuoliMiesOma ikä34 vuotta
Haun kohdeNainenHaettu ikä18-45 vuotta
KaupunkiRiihimäki
LuokitusTositarkoituksella
JätettyTänään klo 2:01
seuraa kesään

Täällä ois seuraa avoimin mielin etsimässä 34v mies. Luonteeltani rauhallinen, huumorintajuinen, luotettava, joskus aikamoinen pohdiskelijakin. En polta ja alkoholia käytän kohtuudella. Työkseni teen toimistohommia. Harrastukset aika perinteisiä, lukemista, musiikin kuuntelua, telkkarin ja leffojen katsomista. Joskus tulee käytyä kuuntelemassa jotain keikkaa kun aikaa liikenee, enkä pelkää muutakaan kulttuuria, myös museoissa ja teattereissa tulee sillon tällöin vierailtua. Musiikki on harrastuksista tärkeimpiä, kuuntelen aika laajalla skaalalla, mitään en itse soita, mutta esim. karaokessa tulee joskus pistäydyttyä ja Singstarkin löytyy.

Ainahan mukava seura on hyväksi ja enemmän sitä tulisi tehtyä asioita jos olisi toinen ihminen jakamassa niitä hetkiä. Läheisyys ja hellyyskin ovat asioita joita kaipaa. Sopivissa määrin toki on oma tila ja rauhakin tarpeen.
Vastaus sähköpostilla
Voit vastata ilmoittajan sähköpostiosoitteeseen kirjoittamalla vastauksesi alla olevaan lomakkeeseen. Antamasi sähköpostiosoite välittyy suoraan vastaanottajalle.
Oma nimimerkki
Sähköpostiosoitteesi
Vastauksesi
<<< Palaa ilmoituslistaan< Edellinen Seuraava >
 
Nettitreffit
Ohjeet
Käyttöehdot
Pikahaku
Naisia miehille
Miehiä naisille
Naisia naisille
Miehiä miehille
 
© 2004 Iskuri.net - Yhteystiedot ja palaute