<<< Palaa ilmoituslistaan< Edellinen Seuraava >
Pituus
Yli 190cm
Hiusten väri
Tumma
Hiukset
Lyhyet
Silmien väri
Siniset
Alkoholin käyttö
Silloin tällöin
Tupakointi
Ei
Koulutus
Akateeminen koulutus
Mammona
Hyvin toimeentuleva
Horoskooppi
Rapu
 
NimimerkkiJJJ
SukupuoliMiesOma ikä30 vuotta
Haun kohdeNainenHaettu ikä30-75 vuotta
KaupunkiTampere
JätettyTänään klo 22:42
Vanhemmat naiset, TRE

Hei!

Tässä kirjoittelee 29-vuotias nuori ja akateeminen herrasmies Hervannan suunnalta. Hakusessa on juuri sinä, itseäni vanhempi nainen, sillä olen aina teistä tykännyt ja salaisesti haaveillut :)
Etsin tällä hetkellä vain seikkailuseuraa, mutta kanssani voi kyllä käydä myös sivistyneitä keskusteluja lähes aiheesta kuin aiheesta.
Luonteeltani olen rauhallinen ja luotettava, mutta löytyy minusta hyvinkin tuhma puoli makuuhuoneen puolella. Perusluonteeni on herrasmiesmäinen, mutta seksissä tykkään olla dominoivampi osapuoli, ottaen huomioon toisen toiveet ja halut luonnollisesti.

Ruumiinrakenteeltani olen roteva ja 190cm pitkä, en siis tuulessa kaadu. Muun koon voi päätellä oheisesta kuvasta. Hiustyylini on tällä hetkellä hyvin lyhyt siili ja leuasta löytyy pukinparta. Olen myös terve molemmista päistä ja älliä löytyy toivottavasti enemmän kuin kengännumero. Paikkaa minulla ei ole tarjota, joten yhteinen kohtaamispaikka olisi mieluiten muualla.

Sähköpostin/puhelinnumeron saa tähän ilmoitukseen vastaamalla ja kysymällä selviää lisää :) Toivottavasti tämä ilmoitus ei huku kaikkien perverssien joukkoon.

Hymyillään kun tavataan. Ciao!

J.
Vastaus sähköpostilla
Voit vastata ilmoittajan sähköpostiosoitteeseen kirjoittamalla vastauksesi alla olevaan lomakkeeseen. Antamasi sähköpostiosoite välittyy suoraan vastaanottajalle.
Oma nimimerkki
Sähköpostiosoitteesi
Vastauksesi
<<< Palaa ilmoituslistaan< Edellinen Seuraava >
 
Nettitreffit
Ohjeet
Käyttöehdot
Pikahaku
Naisia miehille
Miehiä naisille
Naisia naisille
Miehiä miehille
 
© 2004 Iskuri.net - Yhteystiedot ja palaute