<<< Palaa ilmoituslistaan< Edellinen Seuraava >
Pituus
170-180cm
Ruumiinrakenne
Hoikka
 
NimimerkkiJätkä lue tämä
SukupuoliNainenOma ikä18 vuotta
Haun kohde-Haettu ikä18-99 vuotta
LuokitusSeksiseuraa
Jätetty15.11.2017 klo 19:47
Ihmettelen!

Jätkät! Tuntuuko joskus siltä että muijat vaikeita? Ajatteletko usein niin ettei muijia kiinnosta seksi yhtään? Jätkät kuitenkin jatkuvasti kiimassa! Ja seuraa tekis mieli saada usein ja purkaa paineita! Mutta muijien kanssa ei tunnu onnistuvan koska muijat haluu aina vaan jutella ja tutustua ja harvoin antavat pillua eka tapaamisella! Ja ottavat vielä 90% varmuudella treffeille mukaan jonkun parhaan kaverinsa kuulostaako tutulta?? Muijat vaikeita! Tiedän monta hetero poikaa jotka haluaa kokeilla toisen pojankaa ja purkaa paineita koska toiset pojat myös huomannut että helpommin saa jätkäseuraa kun muijaa!

Jos kuulosti tutulta niin laita viestiä jos haluut paineenpurkua 27v Gay pojan kanssa! Olen tavannu muutamia hetero jätkiä ja ovat tosi kiimasia ja kokeilunhalusia tekeen jätkän kanssa juttuja! Lopulta se on sama laukeetko muijan vai jätkän kanssa!
Vastaus sähköpostilla
Voit vastata ilmoittajan sähköpostiosoitteeseen kirjoittamalla vastauksesi alla olevaan lomakkeeseen. Antamasi sähköpostiosoite välittyy suoraan vastaanottajalle.
Oma nimimerkki
Sähköpostiosoitteesi
Vastauksesi
<<< Palaa ilmoituslistaan< Edellinen Seuraava >
 
Nettitreffit
Ohjeet
Käyttöehdot
Pikahaku
Naisia miehille
Miehiä naisille
Naisia naisille
Miehiä miehille
 
© 2004 Iskuri.net - Yhteystiedot ja palaute