<<< Palaa ilmoituslistaan< Edellinen Seuraava >
Pituus
180-190cm
Ruumiinrakenne
Tukevahko
Hiusten väri
Vaalea
Alkoholin käyttö
Silloin tällöin
Tupakointi
Ei
Elämäntilanne
Vapaa
Koulutus
Akateeminen koulutus
Mammona
Hyvin toimeentuleva
 
NimimerkkiNautinnoksesi
SukupuoliMiesOma ikä42 vuotta
Haun kohdeNainenHaettu ikä20-60 vuotta
KaupunkiTampere
LuokitusTositarkoituksella
JätettyTänään klo 10:24
Nuolijasi

Moi

Otsikko paljastikin varmaan mistä on kyse, joten käyn siis suoraan asiaan. Haussa on siis hiukan erilaista seksiseuraa. Tavoitteena on siis löytää estoton nainen, joka haluaa nuolettaa itseään usein, pitkään ja kunnolla.

Jos siis sinulle ei ole mikään ongelma, että kysymys on nimenomaan vain ja ainoastaan sinun nautinnostasi, niin tämä voi olla juuri sinun juttusi. Mitä itsekkäämpi osaat olla sen suhteen, niin sen parempi. Minulla ei ole mitään sitä vastaan, että suuni on sinulle vain väline, jota käytät oman nautintosi saavuttamiseen. Tarvittaessa vaikka useammankin kerran illan mittaan, ja jos välimatka ei ole ongelma useampanakin iltana viikossa. Kuten varmaan huomasitkin, niin kyseessä ei tosiaankaan olisi mikään perinteinen seksisuhde, jossa mies saa aina, ja nainen saa jos sattuu saamaan.

Ei varatuille. Eikä muutenkaan sekopäisille. Iimoituksen kähaarukka on varsin laaja, ja ikäero suuntaan tai toiseen on pikemminkin toivottavaa. Missimittoja ei myöskään edellytetä, mutta muutama useampi x:sä on kyllä jo ihan liikaa sekin, olipa se jälkimmäinen kirjain sitten ässä tai ällä.

Molemminpuolinen luottamus ja asiallisuus ovat myöskin itsesäänselviä asioita. Pelisäännöt ovat selvät. Minä en soittele perääsi, enkä myöskään tule kutsumatta soittelemaan ovikelloasi. Ensisijaisesti toki tavoitteena löytää seuraa lähiseudulta, mutta mikäli sitä ei löydy, niin toki kauempaakin tulleet ehdotukset huomioidaan.

Painotetaan sitten vielä kerran, että mitään ns. normaalia juttua en ole tosiaankaan etsimässä. Tarjolla on siis vain ja ainoastaan vakinuolija haluajasi tyydyttämään. Ei mitään muuta, muttei myöskään yhtään sen vähempää Ja jottei liian kiltiksi menisi, niin lisätään vielä, että aina parempi, jos et siis tunne myöskään tunne mitään turhia estoja nuolettaessasi itseäsi vaikka tietäisitkin alapääsi hionneen pitkän kuuman päivän housuissasi. Ja aina parempi, mikäli satut kiihottumaan siitä, että voit halutessasi nuolettaa minulla myös pissaisen pillusi puhtaaksi.
Vastaus sähköpostilla
Voit vastata ilmoittajan sähköpostiosoitteeseen kirjoittamalla vastauksesi alla olevaan lomakkeeseen. Antamasi sähköpostiosoite välittyy suoraan vastaanottajalle.
Oma nimimerkki
Sähköpostiosoitteesi
Vastauksesi
<<< Palaa ilmoituslistaan< Edellinen Seuraava >
 
Nettitreffit
Ohjeet
Käyttöehdot
Pikahaku
Naisia miehille
Miehiä naisille
Naisia naisille
Miehiä miehille
 
© 2004 Iskuri.net - Yhteystiedot ja palaute