<<< Palaa ilmoituslistaan< Edellinen Seuraava >
 
NimimerkkiMama
SukupuoliNainenOma ikä48 vuotta
Haun kohdeNainenHaettu ikä-
LuokitusSeikkailuseuraa
Jätetty16.3.2018 klo 19:19
Sugar

48-vuotias, työlleen elämänsä omistanut, paljon kokenut ja nähnyt nainen etsimässä keskustelutaitoista, iloista ja helppoa seuranpitäjää toisesta naisesta.

Huomioitkin varmaan jo ilmoituksen otskion.
Syy, miksi pidän sugar-suhteista on yksinkertainen; se on pohjimmiltaan erittäin suoraviivaista, simppeliä kanssakäymistä. Se ei vaadi rakenteekseen monimutkaisuuteen taipuvaa tunneverkkoa ja tuhottomasti, epäonnistumisien myötä käytävää työtä.

Jos et tiedä mitä sugar-suhteet ovat, tämä tarjous tuskin on sinua varten. Hakukoneista saattaa kylläkin olla apua.

Etsin ensisijaisesti keskusteluseuraa, sillä työskentelen pääsääntöisesti kotoani käsin, ja välillä aika minun sekä näyttöpäätteen välillä käy tuhottoman pitkäksi...saaden toiveet heräämään siitä että siellä langan toisessa päässä olisi aina tarvittaessa joku. Joku joka piristää, on positiivinen ja vuorovaikuttaa mutkitta. Joku kenen kanssa keskustella uusista kengistä lähtien aina maailman politiikkaan saakka.

Toivonkin sinun esittelevän itsesi huolellisesti. Parin rivin raapustuksilla ei pitkälle pötkitä.

On ikävää, että tämä pitää vielä (jälleen) erikseen mainita, vaikka olemmekin "naisia naisille" -osiossa... En etsi miestä!
Mikäli olet mies ja ajattelin esiintyä naisena, niin voin ainoastaan suositella ettet tuhlaisi aikaasi, sillä joudut kyllä "todistamaan" olevasi kuka sanot olevasi.

Kiittäen,

S.
Vastaus sähköpostilla
Voit vastata ilmoittajan sähköpostiosoitteeseen kirjoittamalla vastauksesi alla olevaan lomakkeeseen. Antamasi sähköpostiosoite välittyy suoraan vastaanottajalle.
Oma nimimerkki
Sähköpostiosoitteesi
Vastauksesi
<<< Palaa ilmoituslistaan< Edellinen Seuraava >
 
Nettitreffit
Ohjeet
Käyttöehdot
Pikahaku
Naisia miehille
Miehiä naisille
Naisia naisille
Miehiä miehille
 
© 2004 Iskuri.net - Yhteystiedot ja palaute