<<< Palaa ilmoituslistaan< Edellinen Seuraava >
Pituus
160-170cm
Ruumiinrakenne
Normaalivartaloinen
Hiusten väri
Tumma
Hiukset
Pitkät
Silmien väri
Ruskeat
Alkoholin käyttö
Silloin tällöin
Tupakointi
Kyllä
Elämäntilanne
Varattu
Horoskooppi
Kalat
 
Nimimerkkisexynamut
SukupuoliNainenOma ikä42 vuotta
Haun kohdeNainenHaettu ikä30-45 vuotta
KaupunkiJoensuu
LuokitusSeksiseuraa
Jätetty20.1.2017 klo 10:42
SINÄ!Eroottisen Kiihkeä Nainen

Olemme hyvännäköinen N42&M50 urheilullinen ,siisti,puhdas,tyylikäs ja estoton pari.SINÄ ihana nainen,joka olet itsevarma,kaunis,tyylikäs,eroottinen,seksikäs,siisti,puhdas. Olet pitänyt itsestäsi hyvää huolta ja olet ehdottomasti luonnollinen ja estoton NAINEN MINULLE! Olen hoikka,eroottisen kaunis, luonnollisen aidon vartalon omaava.Minulla on tummat pitkät hiukset ja pitkät sääret ja kaunis peppu. Rakastan roolileikkejä,eroottisia,seksikäitä vaatteita ja korkeita korkoja.Mieheni katselee ja antaa olla meidän aivan rauhassa vain sinä ja minä!! Osallistuu ""VAIN""minun käskystä mukaan.Olemme itsevarmoja,sosiaalisia,avoimia,erittäin seksuaallisia ja eroottisia.Täysin luotettavia ja rehellisiä.Haluan nauttia toisen naisen kauniista vartalosta, eroottisesta ja kiihkeästä rakastelusta kaikilla mahdollisilla tavoilla.Olen kaikille uusille asiolle täysin avoin.SINÄ, kiihkeä,kaunis nainen, ota reilusti yhteyttä. Soitellaan ensin,tavataan ja jutellaan mitä halutaan ja katsotaan käykö ""kemiamme"" yhteen.Eroottisuus ja kiihkeä rakastelu ei tarvitse alkoa,selvin päin ihannimat orgasmit ja eroottisen kiihkeä tunnelma! EMME HAE MIEHIÄ JA EMMEKÄ NYT PAREJA!!! KIITOS.
Juuri SINÄ, kiihkeä nainen, ota yhteyttä ja nautitaan yhdessä NAINEN NAISELLE, ihanimmat taivaallisen eroottisen kiihkeät orgasmit yhdessä!!! Kuvat saa kuviasi vastaan. ET tule pettymään, taivas on vain rajana meille!
OTA SUORAAN YHTEYTTÄ:halukakas.eroottinen@gmail.com
Vastaus sähköpostilla
Voit vastata ilmoittajan sähköpostiosoitteeseen kirjoittamalla vastauksesi alla olevaan lomakkeeseen. Antamasi sähköpostiosoite välittyy suoraan vastaanottajalle.
Oma nimimerkki
Sähköpostiosoitteesi
Vastauksesi
<<< Palaa ilmoituslistaan< Edellinen Seuraava >
 
Nettitreffit
Ohjeet
Käyttöehdot
Pikahaku
Naisia miehille
Miehiä naisille
Naisia naisille
Miehiä miehille
 
© 2004 Iskuri.net - Yhteystiedot ja palaute