<<< Palaa ilmoituslistaan< Edellinen Seuraava >
Pituus
180-190cm
Ruumiinrakenne
Hoikka
Hiusten väri
Ristiverinen
Hiukset
Lyhyet
Silmien väri
Siniset
Alkoholin käyttö
Silloin tällöin
Tupakointi
Ei
Elämäntilanne
Eronnut
Mammona
Hyvin toimeentuleva
 
NimimerkkiMasterkin
SukupuoliMiesOma ikä46 vuotta
Haun kohdeNainenHaettu ikä30-55 vuotta
KaupunkiVantaa
LuokitusSeksiseuraa
JätettyTänään klo 11:07
Alistuvaa Naista leikkikaveriksi!

Moi,
Etsin vakituista seksiseuraa yhdestä naisesta, jolle alistuminen on 'se juttu'.
Mitään 24/7 suhdetta en nyt ole vailla, mutta yhden illan kokeilutkaan ei tuo tyydyttävää lopputulosta. Joten etsin sinua, jolle säännöllinen tapailu ja toistemme tuntemaan oppiminen, sitä kautta seksistä paremmin nauttiminen on tässä elämän vaiheessa se mitä halutaan. En toki pois sulje myöhemmin vakavampaakaan suhdetta, jos asiat siihen suuntaan olisivat menossa.
Minä pidän aikuisten leikeistä, missä itse olen dominoivana osapuolena. Muun muassa sitominen, kurkkunainti, fistaus, pakottaminen ja naisen käyttäminen miten milloinkin haluan on mulle mieluisaa. Sadisti en ole, eikä kivun tuottaminen mulle tuo leikeissä lisäarvoa. Mutta sekin saattaa olla joskus, jos partneri niin tarvitsee, tarpeellista. Siviilissä olen Naisia arvostava ja kunnioittava herrasmies, mutta seksistä pidä em, tavalla. Kuitenkaan ehdoton en ole. Ihan vanilja seksi on myös mukavaa ja toisinaan paikallaan.
Sinä olet lyhyt tai pitkä, muodokas tai hoikka, ei väliä. Ainoastaan tuhdisti ylipainoinen ei mua sytytä. Mielellään olet vapaa, mutta jos et, on sinulla lupa puolisoltasi. Avionrikkojaksi en ala.
Jossain erittäin harvinaisessa tapauksessa saattaa myös alistuva pariskunta tulla kysymykseen, mutta silloin täytyy monen asian osua kohdalleen.
-M
Vastaus sähköpostilla
Voit vastata ilmoittajan sähköpostiosoitteeseen kirjoittamalla vastauksesi alla olevaan lomakkeeseen. Antamasi sähköpostiosoite välittyy suoraan vastaanottajalle.
Oma nimimerkki
Sähköpostiosoitteesi
Vastauksesi
<<< Palaa ilmoituslistaan< Edellinen Seuraava >
 
Nettitreffit
Ohjeet
Käyttöehdot
Pikahaku
Naisia miehille
Miehiä naisille
Naisia naisille
Miehiä miehille
 
© 2004 Iskuri.net - Yhteystiedot ja palaute