<<< Palaa ilmoituslistaan< Edellinen Seuraava >
Pituus
160-170cm
Ruumiinrakenne
Normaalivartaloinen
Hiusten väri
Tumma
Hiukset
Pitkät
Alkoholin käyttö
Ei lainkaan
Tupakointi
Satunnaisesti
Elämäntilanne
Varattu
 
NimimerkkiBI-NAINEN
SukupuoliNainenOma ikä43 vuotta
Haun kohdeNainenHaettu ikä25-50 vuotta
KaupunkiJoensuu
LuokitusSeksiseuraa
JätettyEilen klo 10:01
NAINEN NAISELLE

Sinä estoton ,itsevarma,todella luotettava ,rehellinen ja eroottisen seksikäs bi-nainen!
Olen tumma pitkä hiuksinen himokkaan vartalon omaava bi-nainen luotetava,rehellinen,sosiaallinen,tyylikäs ja intohimoinen.
Olemme hyvännäköinen pari,joka rakastaa estotonta seksiä ja eroottisen seksikkäitä vaatteita,saapaita ja korko kenkiä ja ehdottomasti puhdasta posliinia! Vaikka olemme pari.ETSIMME naista minulle,fantasiani on että mieheni saa katsella meitä ja osallistua jossain vaiheessa mukaan 1m+2n. Toivon että tämä sopii sinulle!Haluan tuntea sinun lämpimän ihon kosketuksen, hyväilyt, sormesi ja huulesi joka paikassa,pitkiä esileikkejä"leluilla" kauniita alusasuja,korko kenkiä estotonta rakastelua kanssasi sitten miten vain nainen voi toiselle naiselle antaa ja saada,sen vain toinen nainen tietää!! Sinun on oltava todella rehellinen ja luotettava haluan nähdä sinut ja puhua asiat puhelimessa EN etsi kirje ystävää, lyhyet kirjoitukset! Aikuisia kun ollaan niin, pitää uskaltaa puhua puhelimessa asiat asiana.Haluan todella eroottisen seksikkään naisen, normaali vartaloisen,joka on oman itsensä. Aidon BI-naisen, joka on oman seksuaalisuuden kanssa sinut,saada kummankin toteuttaa omat fantasiat ilman häpeän tunnetta.OTA ROHKEASTI yhteyttä, vaihdetaan kuvat, niin puhuttaan paremmin puhelimessa,siinä saa selville nopeasti käykö kemiat ja jutut yhteen.Haluan että suhteesta tulisi pitempi kestoinen ja tosi ystävyys ,etsin vain yhtä naista.Toivon että tavataan pian,jutellaan ja vietetään eroottisen intohimoisia hetkiä sinun kanssasi. Yhdessä teemme ihanan seksikkään suhteen ja tosi ystävyyden!! JA ne kaikki intohimoiset fantasiat lasketaan irti.....!OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ! VAIN AIDOT JA TODELLISET NAISET! OLEN AIDOSTI ETSIMÄSSÄ SINUA,TOIVON ETTÄ SINÄ MYÖS.
Vastaus sähköpostilla
Voit vastata ilmoittajan sähköpostiosoitteeseen kirjoittamalla vastauksesi alla olevaan lomakkeeseen. Antamasi sähköpostiosoite välittyy suoraan vastaanottajalle.
Oma nimimerkki
Sähköpostiosoitteesi
Vastauksesi
<<< Palaa ilmoituslistaan< Edellinen Seuraava >
 
Nettitreffit
Ohjeet
Käyttöehdot
Pikahaku
Naisia miehille
Miehiä naisille
Naisia naisille
Miehiä miehille
 
© 2004 Iskuri.net - Yhteystiedot ja palaute