<<< Palaa ilmoituslistaan< Edellinen Seuraava >
Pituus
170-180cm
Hiusten väri
Tumma
Silmien väri
Vihreät
Alkoholin käyttö
Silloin tällöin
Tupakointi
Ei
Elämäntilanne
Vapaa
Koulutus
Ammatillinen koulutus
Horoskooppi
Skorpioni
 
Nimimerkkisinäkö minulle?
SukupuoliMiesOma ikä34 vuotta
Haun kohdeNainenHaettu ikä20-43 vuotta
KaupunkiRiihimäki
LuokitusTositarkoituksella
JätettyTänään klo 2:18
Yhteiselle matkalle

Moikka!

Haussa matkaseuraa elämänmittaiselle matkalle, kokemaan yhdessä elämän ilot ja surut, asettumaan aloilleen, perustamaan perhe ja vanhenemaan yhdessä. Täällä päässä kokopäivätöissä oleva, yrittäjähenkinen, omillaan toimeentuleva mies. Olen sanojeni mittainen mies ja huumorintajuakin löytyy. Harrastuksina mm. lukeminen ja erilaisissa kulttuuritapahtumissa käynti. Hyvä ruokakin on elämässä tärkeää ja viiniäkin voi ruuan kanssa maistella. Tupakkaa en polta ja alkoholiakin osaan käyttää sivistyneesti. Lemmikkejä ei löydy taloudesta. Koti-illat ovat myös ihan kivoja, mutta välillä pitää käydä tuulettumassa myös ulkona. Läheisyys ja hellyys ovat tärkeitä asioita elämässä.

Ulkonäkö ei ole omissa kriteereissä kärkipäässä, toivottavasti ei sinunkaan, tärkein on kuitenkin ihmisen sisin siellä ulkokuoren takana. Suotavaa olisi myös että kohtelet kaikkia ihmisiä niinkuin haluaisit itseäsikin kohdeltavan.

Jos tunnet että meillä voisi olla jotain yhteistä, niin älä silloin enää epäröi vaan laita vastaus tulemaan ja aloitetaan tutustuminen ja mahdollisesti matka kohti yhteistä tulevaisuutta:)
Vastaus sähköpostilla
Voit vastata ilmoittajan sähköpostiosoitteeseen kirjoittamalla vastauksesi alla olevaan lomakkeeseen. Antamasi sähköpostiosoite välittyy suoraan vastaanottajalle.
Oma nimimerkki
Sähköpostiosoitteesi
Vastauksesi
<<< Palaa ilmoituslistaan< Edellinen Seuraava >
 
Nettitreffit
Ohjeet
Käyttöehdot
Pikahaku
Naisia miehille
Miehiä naisille
Naisia naisille
Miehiä miehille
 
© 2004 Iskuri.net - Yhteystiedot ja palaute