<<< Palaa ilmoituslistaan< Edellinen Seuraava >
Ruumiinrakenne
Hoikka
Hiusten väri
Tumma
Hiukset
Pitkät
Silmien väri
Vihreät
Alkoholin käyttö
Silloin tällöin
Tupakointi
Satunnaisesti
Elämäntilanne
Varattu
 
NimimerkkiLapinTyttö
SukupuoliNainenOma ikä-
Haun kohdeNainenHaettu ikä20-35 vuotta
KaupunkiRovaniemi
LuokitusYstävä- tai kaverihaku
JätettyEilen klo 2:19
Uutta Tuttavuutta

Täällä olisi vajaa kolmekymppinen nuori nainen etsimässä itselleen seuraa toisesta naisesta. Olen suhteessa, mutta miehen luvan kanssa liikkeellä. Pelkän fyysisen kontaktin perässä en ole, joten jos etsit vain sitä, voit hypätä tämän ilmoituksen yli.

Olen katseen kestävä naisellinen nainen. Hoikkarakenteinen pitkillä hiuksilla varustettu (164cm/50kg), mutta mikään langanlaiha en ole. Hieman babyfacetyylinen, mutta en ole mielestäni liian lapsekas kasvoiltani. Isoja tissejä en omista. Olen suhteellisen sosiaalinen ja sanattomaksi en varmasti jää mikäli juttujen taso yhtään vain kohtaa. Kokemusta tyttöjen välisestä kivasta on, joten siltäkään osalta ei mene sormi suuhun tositilanteen koittaessa. Ei haittaa vaikket olisikaan niin kokenut. Yhdessä voidaan tehdä juttuja juuri sillä tavalla kuin vain hyvältä tuntuu. Niinkuin aiemmin jo totesin, että pelkkää panoseuraa en vain hae vaan myös ystävää jonka kanssa viettää aikaa muutenkin kuin pelkän seksin merkeissä. Voitaisiin tehdä tyttöjen juttuja yhdessä, käydä leffassa, viettää viini-iltoja kahden kesken ja käydä viihteellä ja niin edelleen. Mikään bilehile en ole, mutta joskus on mukava käydä irtautumassa arjesta. Yhden illan seuraa en kaipaa, vaan nimenomaan henkilöä jonka kanssa viettää enemmänkin aikaa.

Mikään nirsoilija en ole ulkonäön suhteen, mutta olisi mukava jos olisit myös katseen kestävä naisellinen nainen ja suurinpiirtein samaa ikäluokkaa oleva. Huolehdit ulkonäöstäsi ja olet terve molemmista päistä. Jos satut olemaan vanhempikin henkilö niin ei haittaa mikäli koet olevasi henkisesti nuorempi. Olen liikkeellä melko avoimin mielin. Olisi mukava jos voitaisiin tavata ensialkuun jossain julkisemmalla paikalla ja katsoa miten kemiat kohtaavat. Rovaniemen alueelta en ole, mutta läheltä... Levillä voin myös tavata.

Olisi mukava, jos olisit halukas kokeilemaan myös kolmen kimppaa mies mukana jossain vaiheessa. Mutta ei ole välttämätön. Katsotaan mitä tulee.
Vastaus sähköpostilla
Voit vastata ilmoittajan sähköpostiosoitteeseen kirjoittamalla vastauksesi alla olevaan lomakkeeseen. Antamasi sähköpostiosoite välittyy suoraan vastaanottajalle.
Oma nimimerkki
Sähköpostiosoitteesi
Vastauksesi
<<< Palaa ilmoituslistaan< Edellinen Seuraava >
 
Nettitreffit
Ohjeet
Käyttöehdot
Pikahaku
Naisia miehille
Miehiä naisille
Naisia naisille
Miehiä miehille
 
© 2004 Iskuri.net - Yhteystiedot ja palaute