<<< Palaa ilmoituslistaan< Edellinen Seuraava >
Pituus
170-180cm
Hiusten väri
Tumma
Alkoholin käyttö
Silloin tällöin
Tupakointi
Ei
Elämäntilanne
Vapaa
 
Nimimerkkilöytyykö?
SukupuoliMiesOma ikä34 vuotta
Haun kohdeNainenHaettu ikä18-45 vuotta
KaupunkiHelsinki
LuokitusSeikkailuseuraa
JätettyTänään klo 2:35
Estotonta naista

Heippa!

Löytyisikö naista joka haluaa seksiä muutenkin kuin vain lauantai-iltaisin ja pimeässä peiton alla ja muutakin kuin pelkkää perinteistä menoa? Olisit avoin lähes kaikelle, ulosteleikit ja sellaiset leikit joissa tuotetaan kipua toiselle tai jätetään pysyviä jälkiä voidaan jättää pois laskuista. Mutta muuten olisit avoin kokemaan ja kokeilemaan erilaisia asioita.

Toki normaali seksi kunnon esileikkeineen, hyväilyineen ja molemminpuolisella suuseksillä höystettynä on myös ihan mukavaa, minua ei ainakaan tarvitse erikseen pyytää nuolemaan ja mielelläni olen myös vastaanottavana osapuolena. Olisi myös mukava kokeilla että istuisit kevyesti naamalleni, (ei kuitenkaan missään tukehduttamistarkoituksessa) ja saisin siinä asennolla nuolla sinua. Olisit myös avoin anaaliseksille etkä vierastaisi sitäkään jos pyytäisin sinua hyväilemään peppuani. Myös leluja voitaisiin käyttää leikkien mausteena. Tällä hetkellä lelulaatikon kätköistä löytyy dildoja, pepputappeja, vibraa, jos innostuu niin löytyy myös käsiraudat, piiska ja silmämaski. Ja ainahan kokoelmaa voi myös täydentää, erilaiset asut olisivat myös kiva lisä leikkeihin. Jos olet oikein avoin, niin jonkun sortin pissaleikkejäkin voisi joskus kokeilla ja olisi kiva nähdä kun pissailet. Myös kiimantuoksuisten pikkuhousujesi haistelu kiinnostaa. Jos olet alistuvaa tyyppiä niin sekin kiinnostaisi tai jos haluat kokeilla alistumista, niin opetellaan yhdessä.

Jos mainitsemistani asioista löytyy sellaisia joista sytyt tai olisit kiinnostunut kokeilemaan, niin ole rohkea ja vastaa. Täällä sinua odottaa luotettava mies varustettuna vikkelällä kielellä ja näppärillä sormilla valmiina leikkimään ja tuottamaan sinulle nautintoa;)
Vastaus sähköpostilla
Voit vastata ilmoittajan sähköpostiosoitteeseen kirjoittamalla vastauksesi alla olevaan lomakkeeseen. Antamasi sähköpostiosoite välittyy suoraan vastaanottajalle.
Oma nimimerkki
Sähköpostiosoitteesi
Vastauksesi
<<< Palaa ilmoituslistaan< Edellinen Seuraava >
 
Nettitreffit
Ohjeet
Käyttöehdot
Pikahaku
Naisia miehille
Miehiä naisille
Naisia naisille
Miehiä miehille
 
© 2004 Iskuri.net - Yhteystiedot ja palaute