<<< Palaa ilmoituslistaan< Edellinen Seuraava >
Pituus
160-170cm
Ruumiinrakenne
Normaalivartaloinen
Hiukset
Pitkät
Alkoholin käyttö
Ei lainkaan
Tupakointi
Satunnaisesti
Elämäntilanne
Varattu
 
Nimimerkkisexynamut
SukupuoliNainenOma ikä43 vuotta
Haun kohdeNainenHaettu ikä27-50 vuotta
KaupunkiJoensuu
LuokitusSeksiseuraa
Jätetty27.3.2017 klo 11:50
SINÄ IHANA bi-NAINEN!

OLEMME hyvän näköinen,siistejä,puhtaita,tyylikäitä,sosiaalisia,iloisia,luotettavia,Estotomia,erittäin eroottisia ja todella seksikäs avopari N43&M50
ETSIN minulle luonnollisen kaunista,normaali vartaloista,itsevarmaa.kunnianhimoista,,siistiä,puhdas,tyylikäs,Rehellinen,ESTOTON,eroottisen seksikästä bi-naista!
Olen pitkä hiuksinen,hyvä vartaloinen ja kaunis nainen.Tykkään pukeutua eroottisen seksikäästi korkokenkiä,pitkiä reisisaappaita,Seksikkäitä alusasuja
Suuri unelma on saada minulle luonollisen kaunis nainen,joka haluaa ja tykkää pukeuttua kanssani Eroottisen Seksikäästi,Olisimme toisillemme suurta himoa ja kiimaa!Rakastelu olisi estotonta,toisiimme tutustuen,ihanaa tajunan räjäyttävää seksiä kaikilla "mausteilla"!
Ei mitään pakolla, vaan suurella intohimolla ,hauskuudella ja kiimalla.Ihanat pitkät suudelmat,kosketukset,hyväilyt ja kaikki mikä vain meistä tuntuu ihanalta ja hyvältä.
Avoimuutta,arvostusta,leikkisää,että voi sanoa hulluimatkin fantasiat ääneen, ilman häpeän tunnetta.Villiä ja vapaata
Mieheni haluaa että hän saa katsella sinua ja minua ,kun rakastelemme ja himoitsemme toisiamme.Suokaamme se hänelle.Mieheni osallistuu "vain"minun pyynöstä tai sinun ja minun halusta tulla mukaan.Saamme nauttia aivan rauhassa toisistamme,pitkiä esileikkejä ja rauhassa rakastellen.
Haluan tuntea/antaa kätemme,sormemme,kielemme ja huulten kulkea pitkin vartaloamme ja ihomme lämpimän kosketuksen.Sen tunteen minkä vain nainen voi naiselle antaa ja tuntea!
Rakastan ihanaa pehmeää posliinia ja aitoa luonnollisen kaunista ja puhdasta naista.Ota reilusti yhteyttä,aikuisia kun ollaan haluan ensin jutella kanssani puhelimassa ja sitten tavataan ,jos kemiamme ja ajatukset käyvät yhteen!EI pitkiä kirje ja eikä teksti viestejä,soitellaan reilusti ja puhutaan asiat asiana!
Olethan luotettava ja ehdottomasti olet vain oma itsesi,minulle ei tarvitse esittää mitään,mitä et ole!ET tule koskaan pettymään,minkä lupaan sen myös teen ja sanaani voit luottaa täysin ja sitä myös toivon sinulta.Kuvat kuvista ja yhteystiedot saat varmasti ja vastaan myös viestiisi.Alko ei ole meillä ongelma,emme tarvitse "rohkaisua" mihinkään.Ei mustasukkaisuutta vaan avoimia ,todella luotettavia ja varmasti vaitiolovelvollisia,kaikki pysyy vain meidän ja sinun välisenä asiana ja tätä toivomme myös sinulta!!
Kiinostuitko,löysitkö samaa itsestäsi kuin minusta?OTA rohkeasti ja reilusti yhteyttä vain taivas on meille rajana kaikkeen tähän ihanuuteen.Olen aidosti ja varmasti etsimässä juuri sinua!Toivomme pitkää ystävyyttä ja kauniita hetkiä kanssasi ELI tosi ystävyyttä.
Seksi on kiihkeää,tunteikasta,villiä nauttimista,iloa ja fantasioiden toteuttamista! Otathan juuri sinä, minuun yhteyttä jos tunnet samoin!
Vastaus sähköpostilla
Voit vastata ilmoittajan sähköpostiosoitteeseen kirjoittamalla vastauksesi alla olevaan lomakkeeseen. Antamasi sähköpostiosoite välittyy suoraan vastaanottajalle.
Oma nimimerkki
Sähköpostiosoitteesi
Vastauksesi
<<< Palaa ilmoituslistaan< Edellinen Seuraava >
 
Nettitreffit
Ohjeet
Käyttöehdot
Pikahaku
Naisia miehille
Miehiä naisille
Naisia naisille
Miehiä miehille
 
© 2004 Iskuri.net - Yhteystiedot ja palaute