<<< Palaa ilmoituslistaan< Edellinen Seuraava >
Ruumiinrakenne
Normaalivartaloinen
Hiusten väri
Vaalea
Silmien väri
Vihreät
Alkoholin käyttö
Silloin tällöin
Tupakointi
Ei
Elämäntilanne
Vapaa
Koulutus
Akateeminen koulutus
 
NimimerkkiSub_stanssi
SukupuoliNainenOma ikä25 vuotta
Haun kohde-Haettu ikä20-35 vuotta
KaupunkiVantaa
LuokitusSeikkailuseuraa
Jätetty19.2.2017 klo 23:17
Dominoivaa seuraa haussa

Hei sinä dom-henkinen tyyppi!

Täällä olisi aloitteleva sub-nainen, joka kaipaisi ehkä juuri sinun ojentavaa kättäsi. Ja ehkä muutakin... Oikeastaan en tiedä vielä ihan tarkkaan mitä etsin, mutta ehkä se tarkentuu, kun oikea tyyppi tulee kohdalle.

Haluaisin siis olla eri tavoin alistettuna ja tutustua bdsm:ään yleisesti. Kiinnostuksen kohteita ovat erityisesti sitominen, aistien rajoittaminen, (lievähkö) piiskaaminen, verbaalinen ja kehollinen alistaminen, erilaisten "tehtävien" suorittaminen sekä ekshibitionismi. Lähinnä haluaisin siis kokeilla eri juttuja. Kovin penetraatiokeskeinen en ole, mutta kummankin kiinnostuksen mukaan asioista voidaan tietysti jutella ja sopia yhdessä. Minulla on jo yksi sessiokaveri, jonka kanssa olen kokeillut paria juttua, mutta häntä näen aika harvoin.

Toki olisi mukavaa jos tulisimme muutenkin toimeen. Pidän älykkäistä ja syvällisistä keskusteluista ja harrastan taidetta eri muodoissaan. Tätä en kuitenkaan vaadi sinulta - tärkeintä on että kemiamme pelaavat yhteen.

Olen panseksuaali, joten sukupuolellasi ei ole väliä. Laita viesti, jos haluat tutustuttaa minut syvemmin kinkyilyn maailmaan!
Vastaus sähköpostilla
Voit vastata ilmoittajan sähköpostiosoitteeseen kirjoittamalla vastauksesi alla olevaan lomakkeeseen. Antamasi sähköpostiosoite välittyy suoraan vastaanottajalle.
Oma nimimerkki
Sähköpostiosoitteesi
Vastauksesi
<<< Palaa ilmoituslistaan< Edellinen Seuraava >
 
Nettitreffit
Ohjeet
Käyttöehdot
Pikahaku
Naisia miehille
Miehiä naisille
Naisia naisille
Miehiä miehille
 
© 2004 Iskuri.net - Yhteystiedot ja palaute