<<< Palaa ilmoituslistaan< Edellinen Seuraava >
Pituus
170-180cm
Ruumiinrakenne
Normaalivartaloinen
Hiusten väri
Tumma
 
NimimerkkiK
SukupuoliMiesOma ikä40 vuotta
Haun kohdeNainenHaettu ikä18-38 vuotta
KaupunkiOulu
LuokitusSeksiseuraa
JätettyTänään klo 11:25
Pikkutuhmaa puolijulkisesti

Hei!

Oletko nuorempi, sopusuhtainen nainen, joka haluaa hieman jännitystä elämäänsä - luottamuksella ja turvallisesti tietenkin?

Sinua etsii fiksu, mukava, luotettava, liikunnallinen ja kaikin puolin kivannäköinen herrasmies. Olen myös sopivan tuhma, kiimainen ja verbaalinen, minkä lisäksi olen kouluttanut itseni erittäin pitkälle.

Ideana olisi saada arkeen hieman jännitystä pikaisilla kohtaamisilla esim. (puoli)julkisilla paikoilla. Voisimme tavata tiettynä aikana jossain sopivassa paikassa - esimerkiksi marketin vaatehyllyjen välissä - pikaisen ja sanattoman hyväilykohtaamisen merkeissä. Tai vaikka selailla hetken seksiopasta syrjäisessä kirjaston pöydässä :) Tai istua bussissa vierekkäin tuntemattomina... Tuntemattomuus kiihottaa, ja ajatus olisi saada piristystä arkeen, ainakin alkuun ilman varsinaista yhdyntää. Kohtaamisia voi olla ainoastaan yksi, tai voimme kohdata useamman kerran. Kaikki luottamuksella ja etukäteen sovittuna.

Tai ehkä voisimme kohdata pikku eväsretkellä viinin kera puistossa tai muualla luonnon helmassa...

Jos kiinnostuit, olisi kivaa kuulla sinusta lisää!

- Kris
Vastaus sähköpostilla
Voit vastata ilmoittajan sähköpostiosoitteeseen kirjoittamalla vastauksesi alla olevaan lomakkeeseen. Antamasi sähköpostiosoite välittyy suoraan vastaanottajalle.
Oma nimimerkki
Sähköpostiosoitteesi
Vastauksesi
<<< Palaa ilmoituslistaan< Edellinen Seuraava >
 
Nettitreffit
Ohjeet
Käyttöehdot
Pikahaku
Naisia miehille
Miehiä naisille
Naisia naisille
Miehiä miehille
 
© 2004 Iskuri.net - Yhteystiedot ja palaute