<<< Palaa ilmoituslistaan< Edellinen Seuraava >
Pituus
180-190cm
Ruumiinrakenne
Normaalivartaloinen
Hiusten väri
Tumma
Hiukset
Lyhyet
Silmien väri
Siniset
Alkoholin käyttö
Silloin tällöin
Tupakointi
Ei
Elämäntilanne
Vapaa
Koulutus
Akateeminen koulutus
 
NimimerkkimrX
SukupuoliMiesOma ikä33 vuotta
Haun kohdeNainenHaettu ikä18-45 vuotta
KaupunkiTampere
LuokitusSeksiseuraa
JätettyTänään klo 22:09
FWB

Tervehdys!

Otsikkohan sen jo kertookin, mitä täältä etsin. Eli rentoa ja mukavaa seuraa nauttimaan yhdessä elämän eri osa-alueista. Elämä rullaa ihan mallikkaasti eteenpäin nykyiselläänkin, mutta kyllähän sitä kuitenkin välillä kaipaisi noiden miespuolisten kavereiden seuran vastapainoksi hieman naisellisempaakin seuraa.

Se friends osio voi puolestani koostua melkein mistä vaan lenkkeilystä taidenäyttelyn. Suhtaudun elämään aika avoimesti ja ihan mielelläni kokeilen uusia asiota vähintäänkin sen yhden kerran. Tai voihan se vaikka olla leffan katsomista vierekkäin sohvalla. Pääasia lienee että viihdytään toistemme seurassa ja löytyy jotain yhteistä tekemistä mistä molemmat tykkäävät.

Ja sitten se benefits osuus... Periaatteessa olen tyytyväinen ihan perusseksiin, mutta tässäkin valmis kokeilemaan uuttakin tietyissä rajoissa. Varmaan taas tärkeintä se että löytyy suurinpiirtein samanlaiset mieltymykset ja että päästään molempia tyydyttävään lopputulokseen :)

Uskoisin olevani ihan miellyttävää seuraa ja keskustelutaitoakin löytyy vaikken mikään kauhean puhelias ehkä olekaan. Muuten olen aika rauhallinen, älykäs, luotettava, huumorintajuinen ja mitä näitä kliseitä nyt onkaan. Ihan täysipäinen ja hygienia ja terveys kunnossa (ilmeisesti nää ei ole itsestäänselvyys...). Harrastan mm. lukemista, musiikkia, liikuntaa, leffojen/tv-sarjojen tuijotusta ja erilaisia pelejä (en kuitenkaan ihmissuhde sellaisia).

Millainen sinä olet ja mitä kaipaat?
Vastaus sähköpostilla
Voit vastata ilmoittajan sähköpostiosoitteeseen kirjoittamalla vastauksesi alla olevaan lomakkeeseen. Antamasi sähköpostiosoite välittyy suoraan vastaanottajalle.
Oma nimimerkki
Sähköpostiosoitteesi
Vastauksesi
<<< Palaa ilmoituslistaan< Edellinen Seuraava >
 
Nettitreffit
Ohjeet
Käyttöehdot
Pikahaku
Naisia miehille
Miehiä naisille
Naisia naisille
Miehiä miehille
 
© 2004 Iskuri.net - Yhteystiedot ja palaute