<<< Palaa ilmoituslistaan< Edellinen Seuraava >
Pituus
180-190cm
Ruumiinrakenne
Hoikka
Hiukset
Lyhyet
Tupakointi
Ei
Elämäntilanne
Vapaa
Horoskooppi
Leijona
 
Nimimerkkikekkuli_kukkeli
SukupuoliMiesOma ikä36 vuotta
Haun kohdeNainenHaettu ikäalle 20 vuotta
KaupunkiLahti
LuokitusMuu
JätettyTänään klo 22:56
Nettituttu-seuralaista talveen

Hei neiti! Omistatko Kikin tai Skypen tai voit asentaa sellaisen? Haet lisäystä tuttavapiiriin? Vanhemmat miehet on selkeästi jees? Haet ehkä pitempiaikaista nettituttavuutta? Arvostat luotettavuutta? Elopainosi ei aiheuta isoja gravitaatio-aaltoja? Ikä on numero ja se alkaa sinun kohdalla ykkösellä? Jatka lukemista...

Uusiin ihmisiin on kiva tutustua, enkä aseta tässä mitään järisyttäviä erityisvaatimuksia. Voit olla elämässä kolhuja kokenut, aina pirteä "kympin tyttö", heppahurahtanut, sub-henkinen tai ihan jotain muuta. Tulen toimeen monenlaisten ihmisten kanssa ja homma voi luistaa monenlaisista lähtökohdista ja erilaisia latuja.

Koska en pysty ennakoimaan riittävällä varmuudella kuka/ketkä tähän vastaa, minun ei kannata piirtää kovin tarkkoja suuntaviivoja siitä mitä haen ja toivon. Punaisena lankana tässä kuitenkin on, että haen kontaktia nuorempaan neitiin. Vastavuoroisesti sinä olet selkeästi kiinnostunut vanhemmista/aikuisista miehistä, näin luodaan edellytyksiä jutzkailun sujuvuuden osalta.

Voit olla varattu tai sinkku, ensisijaisena pääpyrkimyksenä ei ole tapailu.

Haen korkeintaan muutamia uusia tuttuja, joten älä mieti turhan pitkään asiaa, vaikka todennäköisesti ilmoitus roikkuu täällä (häiritsevästi) viikkoja/kuukausia sivuston matalan kävijämäärän takia.

Kuva on tuore, en ole lihaksikas. En sponsoroi ketään, en osta mitään palveluita/vaatekappaleita, en ole varakas, en käytä kravattia tai merkkivaatteita, en omista audia tai bimmeriä. En tarjoa majoituspalveluita. Mielestäni olen jalat maassa.

Lahti sijantina on suuntaa antava Suomen mittakaavassa.

Olen melko hyvin netissä tavoitettavissa iltaisin ja talvella sitäkin paremmin.

Voit laittaa vastausviestiisi vaikkapa mistä päin maailmaa olet, ikäsi ja käyttämäsi kik/skype tunnuksen. Kuvaa et voi tässä palvelussa liittää tiedostona mukaan. Kasvoja ei ole mitenkään pakko näyttää alussa, eikä myöhemminkään, jos haluat olla anonyyminä.

Sähköpostin vaihto on myös mahdollista, mutta sille pitää olla jokin pätevä syy ja se voi olla vain tilapäistä. Kykenen antamaan tarvittaessa IT-tukea.

Feikkien, vakio sukkahousumiesten ja sen semmoisten ei kannata vastailla, tarkistan kaikkien kontaktien aitouden heti, maailma on sellainen.
Vastaus sähköpostilla
Voit vastata ilmoittajan sähköpostiosoitteeseen kirjoittamalla vastauksesi alla olevaan lomakkeeseen. Antamasi sähköpostiosoite välittyy suoraan vastaanottajalle.
Oma nimimerkki
Sähköpostiosoitteesi
Vastauksesi
<<< Palaa ilmoituslistaan< Edellinen Seuraava >
 
Nettitreffit
Ohjeet
Käyttöehdot
Pikahaku
Naisia miehille
Miehiä naisille
Naisia naisille
Miehiä miehille
 
© 2004 Iskuri.net - Yhteystiedot ja palaute