<<< Palaa ilmoituslistaan< Edellinen Seuraava >
Pituus
180-190cm
Ruumiinrakenne
Lihaksikas
Hiusten väri
Tumma
Tupakointi
Ei
 
Nimimerkki333AMON
SukupuoliMiesOma ikä20 vuotta
Haun kohdeNainenHaettu ikä16-160 vuotta
KaupunkiKOTKA, ESPOO, KOKO SUOMI
LuokitusTositarkoituksella
JätettyTänään klo 22:35
Se TÄRKEIN on vielä löytämättä:)

(Siirrettäessä tekstiäni tälle sivustolle tekstin ulkomuoto muuttui sekavammaksi. Kuvan laittamisessakin oli rajoituksia, mutta koittakaa kestää :)

Jos olet nainen, jolle seuraavat asiat ovat tärkeitä, niin saatat olla SE OIKEA minulle.
- Arvostat sitä että joku (toivottavasti minä) olisi vastassa kun avaat kotiovesi.
- haluat jonkun, joka oikeasti kuuntelee ja myös muistaa aikaisemmat keskustelut.
- jonkun jonka kiinnostus ei lopahda vaikkei keskustelu loppujen lopuksi seksiin johdakaan.
- jonkun joka ei painosta eikä pakota tiettyyn muottiin.
- jonkun joka antaa myös omaa rauhaa sekä vapaa-aikaa.
- jonkun joka ei jatkuvasti kysele perään, mutta tarvittaessa on myös huolissaan.
- on rehellinen, luotettava ja turvallinen
- jonkun joka ei tuomitse, vaan jakaa yhteiset ongelmat ja auttaa tilanteessa niin kuin se olisi myös hänen ongelmansa.
- jonkun joka ei tarkoituksella pahoita mieltäsi, mutta tarvittaessa osaa pyytää anteeksi.
- jonkun joka ei tuomitse sukulaisia, kaveripiiriäsi, elämänarvojasi tai muutakaan minkä koet tärkeäksi.
- jonkun joka hyväksyy SINUT juuri sellaisena kuin olet eikä painosta mihinkään mihin et itse halua.
- jonkun joka ei ``huomaa`` ikääntymistäsi vaan pitää sinua ikinuorena eikä koskaan arvostele painoasi tai vahdi syömisiäsi.
- jonkun joka antaa luoda uraasi, jopa oman uransa kustannuksella ilman vähättelyjä.

Kiteytettynä: haet toista puoliskoasi, parasta kaveria, joka on valmis rikastuttamaan elämäsi ja avaamaan ovia sinne minne et välttämättä yksin pääsisi.

Tässä vaiheessa paljastettakoon sen verran että olen MIES ja tämän haun olen (yllätys yllätys) itse raapustanut. En ole ollut kenenkään naisen koulutettavana, toisin sanoen naimaton eikä lapsia. Tapoihini ei kuulu baarista iskeminen ja muutenkin elämäni on ollut työnperässä juoksemista, jolloin en ole sitä elämäni tärkeintä henkilöä ehtinyt löytämään. Olen kuitenkin varma siitä, että kun sen oikean löytää niin aikaakin alkaa järjestyä.

Arvatenkin tämä on ensimmäinen kerta kun nettiin laitan ilmoituksen, joten olen avoin kaikille ehdotuksille. Vaikka haenkin pysyvää parisuhdetta, niin se ei todellakaan ole mikään pakkomielle.
Ja huolimatta siitä että omaan mielestäni korkean moraalin, minulle voivat toki varatutkin naiset laittaa viestiä. Naimisiin menon jälkeen voi puoliso, ikävä kyllä, osoittautua joksikin aivan muuksi ihmiseksi. Näin ollen en poissulje naisia, jotka haluavat ansaitsemansa parannuksen elämäänsä vaikka vielä naimisissa olisivatkin.

Seuraavassa esitän muutamia toiveita, jotka auttavat sen oikean löytymiseen:

Ilman kuvaa (sinusta tietty) lähetetyt vastaukset joudun, ikävä kyllä, jättämään omaan arvoonsa, ellei kuvattomuuteen ole pätevää syytä. Mitä tuoreempia kuvia sen parempi, toki muutaman vuoden vanhat kuvatkin kelpuutetaan. Ja RAKAS NAINEN, älä turhaan etsi kuvaa, jossa näytät mahdollisimman laihalta. Vakuutan että tehdessäni valintaa ei kilogrammat eikä ikä yksinään tai edes yhdessä ole esteenä valinnalle, mikäli muuten kemiat pelaavat.

Myönnettäköön että suurimmalla osalla kaveripiiristäni on alle 30v. vaimokokelas. Mutta tunnenpahan myös henkilöitä, jotka ovat valinneet reilu 20 vuotta vanhemmat puuma naiset kumppaneikseen. Nämä pari kymppiset, toyboy tuttavani, ovat täysin tyytyväisiä valinnastaan ja uskokaa pois, sitä ovat myös heidän naisensa. Erään tutkimuksen mukaan yli 50% naisista ottaisivat nuoremman miehen mikäli siihen olisi mahdollisuus. Se mahdollisuus on nyt tässä! Tämä ei silti tarkoita että haussa olisi pelkästään vanhemmat naiset. Tarkoitan lähinnä sitä, että älä ole hakematta pelkästään ikäsi takia mikäli muuten olet kiinnostunut. Olit sitten nuorempi tai vanhempi, ihan sama mulle. (syy siihen miksi ilmoitan ikäni vasta niille, jotka vastaavat viestiini).

KUVA TOIVEET: Lähetä mielummin kokovartalokuva, kuin että pelkästään kasvokuva. Lähetettyjä kuvia ei tule näkemään minun lisäkseni kukaan muu, joten älkää surko jos kuvan asusteet eivät välttämättä istu vartaloon niin kuin ehkä toivoisitte.

Voit myös halutessasi rajata kasvot pois kuvasta, sillä varsinkin jos kuvasi on vähänkään sieltä rohkeimmasta päästä, niin onhan siinä riskinsä, että joku nimimerkin takaa väärinkäyttää kuvianne. Tämä on syynä myös siihen, että profiilikuvissani ei naamaani näy. Kuvien taustat ovat myöskin tarkoituksella ”sydämellisesti” häivytetty. Kaikki kuvansa lähettäneet ja mielenkiintoa herättäneet tulevat saamaan myös kasvokuvia jatkossa.

Mikäli haluat kertoa itsestäsi jotain kuvan lisäksi, niin mm. näihin olisi kiva saada vastauksia:

- Paikkakunta jossa tällä hetkellä asut?
- Onko lapsia?
- Lemmikkejä?
- Harrastuksia?
- Mitä teet työksesi?
- Tuleeko matkusteltua?
- Tupakoitko?

Pyytäisin että turha itsekritiikki jäisi pois. Sillä kaikella kunnioituksella, ihana nainen, et voi vielä tietää mieltymyksiäni siitä, mitä odotan mahdolliselta elämänkumppaniltani. Yksinkertaisesti ajateltuna kirjoita vastaus hakuuni niin kuin jo tietäisit, että juuri sinä olet se unelmieni nainen jota haen. Eli jos minkäänlaista mielenkiintoa herätti tämä profiilini pintaraapaisu, niin otathan yhteyttä. Kokemuksella voin sanoa, että tekemättömät asiat ne on joita sitä usein katuu. ”Ihmisen ikä ei ole liian lyhyt, sitä vaan aletaan elämään liian myöhään”.

Vastaukset ensisijaisesti sähköpostiini.
Ensimmäiseen viestiin kuvaa ei voi lisätä, mutta paluuviestiin vastattaessa osoitteeni jo näkyykin.
Vastaus sähköpostilla
Voit vastata ilmoittajan sähköpostiosoitteeseen kirjoittamalla vastauksesi alla olevaan lomakkeeseen. Antamasi sähköpostiosoite välittyy suoraan vastaanottajalle.
Oma nimimerkki
Sähköpostiosoitteesi
Vastauksesi
<<< Palaa ilmoituslistaan< Edellinen Seuraava >
 
Nettitreffit
Ohjeet
Käyttöehdot
Pikahaku
Naisia miehille
Miehiä naisille
Naisia naisille
Miehiä miehille
 
© 2004 Iskuri.net - Yhteystiedot ja palaute