<<< Palaa ilmoituslistaan< Edellinen Seuraava >
Pituus
170-180cm
Hiusten väri
Tumma
Silmien väri
Vihreät
Alkoholin käyttö
Silloin tällöin
Tupakointi
Ei
Elämäntilanne
Vapaa
Koulutus
Ammatillinen koulutus
Horoskooppi
Skorpioni
 
Nimimerkkisuhteeseen vakavaan
SukupuoliMiesOma ikä34 vuotta
Haun kohdeNainenHaettu ikä18-45 vuotta
KaupunkiRiihimäki
LuokitusTositarkoituksella
JätettyTänään klo 0:16
Tahdotko mut tosiaan

Haussa aamuteetä jakamaan (saat juoda kahviakin) naista elämänkumppaniksi tarpomaan yhteistä elämänmittaista polkua. Täällä päässä työssäkäyvä, rauhallinen, luotettava, herkkä, pohdiskeleva ja syvällinenkin, huumorintajuinen mieshenkilö etsimässä sitä oikeaa jonka kanssa rakentaa yhteistä elämää ja perustaa perhe. Olen jo suurimmat juoksuni juossut, enkä pelaile mitään pelejä, ethän sinäkään. Koti-illat ovat paras tapa viettää aikaa, varsinkin oman kullan kanssa. Toki joskus pitää myös käydä tuulettumassa esim. ulkona syömässä tai nauttimassa hyvästä musiikista tai muusta kulttuurista tai käydä vaikka laulaa luikauttamassa pari biisiä karaokessa. Läheisyys ja hellyys ovat myös parhaita asioita elämässä, niitä tuskin tulisi sinulta puuttumaan. Myös toisen omaa aikaa ja tilaa pitää kunnioittaa, omia menoja ja harrastuksia pitää myös olla sopivassa suhteessa, eikä suhteessa ollessaan pidä unohtaa myös omia ystävyyssuhteita. Jos kuulosti vähänkään siltä että tässä voisi olla aineksia elämänmittaiseen tarinaan, niin älä epäröi vastata jotta päästään tutustumaan:)
Vastaus tekstiviestillä
Tähän ilmoitukseen voit vastata tekstiviestillä!
Lähetä tekstiviesti ISKURI 810392 + oma viestisi numeroon 17239. Viestin hinta 0,95e.
Numerosi pysyy salaisena, ellet kerro sitä viestissäsi. Tekstiviestin maksimipituus on 160 merkkiä. Palvelu toimii Soneran, Elisan, DNA:n ja Saunalahden liittymillä.
Vastaus sähköpostilla
Voit vastata ilmoittajan sähköpostiosoitteeseen kirjoittamalla vastauksesi alla olevaan lomakkeeseen. Antamasi sähköpostiosoite välittyy suoraan vastaanottajalle.
Oma nimimerkki
Sähköpostiosoitteesi
Vastauksesi
<<< Palaa ilmoituslistaan< Edellinen Seuraava >
 
Nettitreffit
Ohjeet
Käyttöehdot
Pikahaku
Naisia miehille
Miehiä naisille
Naisia naisille
Miehiä miehille
 
© 2004 Iskuri.net - Yhteystiedot ja palaute