<<< Palaa ilmoituslistaan< Edellinen Seuraava >
Pituus
170-180cm
Ruumiinrakenne
Normaalivartaloinen
Hiusten väri
Ristiverinen
Hiukset
Puolipitkät
Silmien väri
Vihreät
Elämäntilanne
Vapaa
Koulutus
Akateeminen koulutus
Mammona
Hyvin toimeentuleva
 
NimimerkkiCoccinelle
SukupuoliMiesOma ikä48 vuotta
Haun kohde-Haettu ikä18-65 vuotta
KaupunkiKuopio
LuokitusSeksiseuraa
JätettyTänään klo 11:27
CD hakee pervoseuraa

Kokenut, seksikäs, siisti puumaikäinen biseksuaali cd hakee vakituista seksiseuraa kinky-henkisistä naisista, toisista seksikkäistä trans/cd/tv-typyköistä ja top/master-henkisistä miehistä. Vanhemmat nahkamiehet ja -naiset on etenkin mieleeni. Fettarihenkiset kinkyilijät muutenkin.

Pidän ihan peruskuviosta seksissä mutta tykkään myös kinkyimmistäkin jutuista, isot dildot ja lelut, fistaus ym. Myös kimppaa voi ehdottaa. Pidän paljon anaaliseksistä, joten jos sellainen on mieleesi niin sitä tulet saamaan paljon.

Olen avoin ja estoton seksissä ja haluan nauttia siitä turvallisen ja sopivan irstaan mielenlaadun omaavan ihmisen kanssa.

Luottamus ja terveys on itsestäänselvyys molemmin puolin. Henkinen kypsyys ja tasapaino on myös a ja o. Olen itseni kanssa sinut seksuaalisuuteni kanssa ja edellytän sitä myös seksikumppaniltani. Minulla on rauhallinen paikka säännöllisille tapaamisille sopivalle seksikumppanille. Alkoholi ei kuulu kuvioihin kun nautimme
seksistä.

Älä kysele miten pukeudun tai millaisia vaatteita, kenkiä ym. rekvisiittaa minulla on. Niitä on todella paljon erilaisia
ja ne ovat naisellisen seksikkäitä. Toki kuuntelen mielelläni pukeutumistoiveitakin. Varmasti löytyy sopiva rooliasu vaikka millaiseen roolileikkiin. Dildoja ja leluja löytyy myös runsaasti leikkejä elävöittämään. Nautin täysin naisellisesta roolistani ja saan siitä mielihyvää.

En hae kuvienvonkaajarunkkareiden, ukkomiesten enkä karvaisten sukkahousumiesten seuraa. Jos et osaa yhtä lausetta enempää kirjoittaa niin jätä se lähettämättä kiitos. Haen seuraa tosissani fiksuista pervoista joita täältä toivoakseni myös vielä löytyy.


Jos tuntuu omalta jutultasi niin älä enää aikaile!

t. pervotäti :)
Vastaus sähköpostilla
Voit vastata ilmoittajan sähköpostiosoitteeseen kirjoittamalla vastauksesi alla olevaan lomakkeeseen. Antamasi sähköpostiosoite välittyy suoraan vastaanottajalle.
Oma nimimerkki
Sähköpostiosoitteesi
Vastauksesi
<<< Palaa ilmoituslistaan< Edellinen Seuraava >
 
Nettitreffit
Ohjeet
Käyttöehdot
Pikahaku
Naisia miehille
Miehiä naisille
Naisia naisille
Miehiä miehille
 
© 2004 Iskuri.net - Yhteystiedot ja palaute