<<< Palaa ilmoituslistaan< Edellinen Seuraava >
Pituus
170-180cm
Ruumiinrakenne
Normaalivartaloinen
Hiusten väri
Vaalea
Hiukset
Kalju
Silmien väri
Siniset
Alkoholin käyttö
Silloin tällöin
Tupakointi
Ei
Elämäntilanne
Vapaa
Koulutus
Akateeminen koulutus
Mammona
Hyvin toimeentuleva
Horoskooppi
Jousimies
 
NimimerkkiCunnilinguist
SukupuoliMiesOma ikä37 vuotta
Haun kohdeNainenHaettu ikäyli 18 vuotta
KaupunkiEspoo
LuokitusSeksiseuraa
JätettyTänään klo 0:27
FB/FWB pk-seudulta?

Vaativa työ, kalenterin täyttävät urheilulliset harrastukset, sosiaalinen elämä ja kaikki muutkin tärkeät aktiviteetit siihen päälle. Ja johonkin väliin pitäisi se onnellisen elon kannalta aina niin tärkeä seksielämäkin mahduttaa. Kuulostaako ehkä tutulta tilanteelta? T-alkuinen deittisovellus tarjoaa kylläkin hyvissä määrin sitä perinteistä kuppilassa istuskelua, mutta näinkin seksuaalisesti aktiivinen aikuinen mies kaipaisi harvoihin tutustumishetkiin astetta enemmän konkretiaa ja fyysisyyttä ilman paikoin huomattavan määrän sitä kultaakin kalliimpaa aikaa vieviä, usein vieläpä lopputulemankin kannalta varsin tarpeettomia soidinmenoja. Baareissakaan ei jaksaisi notkua helpon humaltuneen seuran toivossa, vaan mieluumminhan nauttisin seksiannokseni ensisijaisesti selvinpäin, virkeänä, ihmismäisiin kellonaikoihin ja ne taustatyöt kumppanini mieltymysten suhteen hyvin tehneenä. Siksipä siis (taas) täällä. Rehellisen avoimella korttikädellä pelataan, hyväksi havaittu, estoja avaava ja jäätä rikkova fyysinen kärki edellä tekemässä tuttavuutta uusiin ihmisiin. Toki aina valmiina myös siihen, että se tutustumisprosessi voisi poikia paljon intiimiä kanssakäymistä syvemmällekin asteelle vieviä ihmissuhteita.

No millainen mies sitten profiilin takana lymyää? Ainakin töissäkäyvä, yksinasuva, lapseton, lemmikitön ja tukevasti sinkku. Kaljuksi ajeltu, parrakas, tatuoitu ja komeaksikin kehuttu. Joku on myös varustukseni kokoa isoksi väittänyt. Kroppani kunto muilta osin selvinnee kuvastani. Persoonana olen hauska, rento, avoin sekä ehdottoman luotettava. Terve niin mieleltään kuin keholtaankin sekä hygieniastaan erittäin hyvää huolta pitävä. Seksin suhteen olen erittäin kokenut ja mielestäni myös osaava. Tiedän siis lähtökohtaisesti, mitä haluan. Selkeästi komennossani menevä seksi runsaalla _molemminpuolisella_ suu- / käsihoidolla höystettynä ja mieluiten yhdynnässä takaapäin otettuna, on sitä ominta tonttiani. Rakastan nuolemista, joten sinun on ERITTÄIN toivottavaa pitää nuoltavana olemisesta ja varautua parran kutitteluun sisäreisilläsi. Myös peppu(si) on tehty nuoltavaksi ja mieluusti toki muuhunkin. Rapatessa saattaa hyvinkin roiskua, joten spermaakaan ei kannata kavahtaa näissä leikeissä. Asustelen Espoossa Länsiväylän ja Matinkylän metropysäkin varrella 20min julkisilla Helsingin keskustasta ja omalla autollasikin paikalle pääset kehäteitä pitkin varsin loistavasti. Arkisin n. 18-21 välillä on itselleni sopivinta aikaa tapaamisille. Myös viikonloput käyvät aamupainotteisesti.

Millaisen naisen toivon löytäväni? Heti alkuun todettava, että iälläsi, koollasi tai ulkonäölläsi ei ole suurtakaan merkitystä tässä haussa. Ensinnäkin jo pelkästään fyysisten fetissieni ja mieltymysteni kirjo on niin ymmärryksen ylittävän suuri ja ilman punaista lankaa oleva, että jos tänne tekisin oman kohdennetun ilmoituksen jokaista mieltymystäni varten, olisi ilmoituksiani täällä toista kymmentä. Toisekseen hyvässä seksissä itselleni lopulta se kemioiden kohtaaminen on n. 90% koko jutusta, ei niinkään miltä vastapuoli näyttää. Jos nyt jotain noista fetisseistäni pitää luetella, niin: luonnollinen karvoitus (joka paikassa), erittäin lihavat naiset (XXXL / SSBBW), todella riippuvat rinnat, ISOT nännipihat / nännit / rinnat / takapuolet / klitorikset, vanhemmat tädit, squirting, kultaiset suihkut, fistaus, hierottavana oleminen, lihaksikkaat naiset, eri etnisyydet, sukupuoli ei-selkeä tapaukset ja ylipäätään monet hiukan erikoisemmat jutut säväyttävät. Suurin osa kumppaneistani on kuitenkin ollut ihan tavalliseen kategoriaan istuvia naisia, siksipä en rajaa tätä mihinkään fetisseihini. Jos niihin vaikka törmäisi tässä hakumatkan varrella, on se lähinnä kiva bonus. Ja peitto kuuluu päälle ja valot pois päältä nukkuessa, ei seksiä harrastettaessa. Kaikenlaisen häveliäisyyden joudut/saat heittää romukoppaan kanssani ollessasi.

Näillä puheilla, rohkeasti viestiä tähän suuntaan niin jutellaan lisää yksityiskohdista ja aletaan suunnitella tapaamista, mikäli ollaan yhtään samoilla aaltopituuksilla. Muutenkin olen enemmän tuumasta toimeen -henkinen mies eli less talk, more action. Kuitenkin se seksin toimivuus selviää parhaiten tekemällä juurikin sitä itseään, ei ravintolan penkkiä kuluttamalla tai loputtomalla viestittelyllä. Samassa rytinässä ne muutkin kemian osa-alueet kyllä selviää, jos on selvitäkseen. Kerran täällä vain eletään. Mikäli olet viestin kirjoittanut eikä minusta mitään kuulu, tarkistathan vielä roskapostisi vastaukseni varalta. Vastaan kyllä varmuudella kaikille kiinnostuneille vähintäänkin sen ei-kiitos, kuten hyviin tapoihin toki kuuluu. Varauduthan myös lähettämään kuvasi periaatteella ”less is more”, kun vaatteista puhutaan. Niin kutkuttava ajatus kuin sokkopanodeitit onkin, niin silti on kiva saada hiukan mielikuvia vahvempaa osviittaa siitä, mitä on tulossa.
Vastaus sähköpostilla
Voit vastata ilmoittajan sähköpostiosoitteeseen kirjoittamalla vastauksesi alla olevaan lomakkeeseen. Antamasi sähköpostiosoite välittyy suoraan vastaanottajalle.
Oma nimimerkki
Sähköpostiosoitteesi
Vastauksesi
<<< Palaa ilmoituslistaan< Edellinen Seuraava >
 
Nettitreffit
Ohjeet
Käyttöehdot
Pikahaku
Naisia miehille
Miehiä naisille
Naisia naisille
Miehiä miehille
 
© 2004 Iskuri.net - Yhteystiedot ja palaute