<<< Palaa ilmoituslistaan  Edellinen Seuraava >
Pituus
180-190cm
Ruumiinrakenne
Hoikka
Alkoholin käyttö
Ei lainkaan
Tupakointi
Ei
 
Nimimerkkikidutatko ?
SukupuoliNainenOma ikä50 vuotta
Haun kohdeNainenHaettu ikäyli 36 vuotta
KaupunkiVantaa
LuokitusSeikkailuseuraa
JätettyTänään klo 20:50
tukevahko sadisti

Etsin aikuista tukevahkoa / lihavaa sadistinaista joka haluaa minut luokseen säännöllisesti kidutettavaksi.

EI SEKSIÄ -SINÄ VAIN KIDUTAT !!!
AJAN KANSSA !!!

Olet erittäin sadistinen kiduttaja , aivan kamala-inhottava jonka julmuudella ei ole rajoja-aivan erityinen julmuus on hallitseva piirre sinussa.

Kun tulen luoksesi joudun riisua itseni täysin alasti ja luovuttaa itseni sinun käsittelyyn ennalta sovitun ajan mukaisesti -yleensä 3-4h ajaksi.

Laitat minut hyvin kiinni sekä jaloista että käsistä , mahdollisesti lantion kohdalta leveällä / tukevalla vyöllä siten että olen avuttomana , pysyn paikalla voimatta liikkua.Tukit myös suuni todella hyvin.

Riisut itsesi alasti ja aloitat kiduttamisen aloitat sen hyvin, hyvin , hyvin hitaasti kipua lisäten siirtyen tuskan tuottamiseen ja sitten kovempaa tuskaa , vielä kovempaan tuskaan ja sitten viet minut tasolle aivan hirvittävää tuskaa jossa pyrit pitämään minut noin 30-90 min.Tarvittaessa lasket hiukan tuskaani tai korotat siten että pyrit saamaan pysyvästi hirvittävän tuskan tason jolloin huudan ihan suoraa huutoa sen 30-90 min.ajan.
Sinä käsittelet sukuelimiä vasen kives , oikea kives , kulli , virtsaputki sekä peräaukkoa-siten että ei tarvitse pelätä mitään pysyviä jälkiä tai pysyviä vaurioita mutta että koen kipua / tuskaa / erittäin kovaa tuskaa hyvinkin pitkäkestoisena.

Pyrit kiduttamaan siten että siemensyöksyä ei voi saada lainkaan , pyrit joko estämään sen kokonaan tai sitten tekemään siitä aivan hirvittävän tuskallisen jolloin jatkuvasti toistetut säännölliset kidutukset saavat minut ihan aidosti pelkäämään siemensyöksyä.

Pyrit tekemään siitä aivan hirvittävän kokemuksen -hyvin tuskallisen sellaisen kokemuksen joka tuntuu hyvin inhottavalta jossa tuntee kamalaa tuskaa sperman valuessa kullista hitaasti ulos pisara kerrallaan.

EI SEKSIÄ LAINKAAN -AINOASTAAN KIDUTUSTA MUUTAMA TUNTI SÄÄNNÖLLISESTI.

Jos olet ihan aito sadisti halukas kiduttamaan oikeasti niin tämä on tilaisuutesi saada masokisti itsellesi hyvin pitkäksi aikaa käyttöön jolloin pääset toteuttamaan itseäsi , kehittämään taitojasi kiduttaa sekä tutkimaan / kokeilemaan eri menetelmiä / välineitä.

Tavoitteena minulla on vuosien luottamuksellinen sadistin / masokistin suhde ilman seksiä.

Vastaathan numerosi kera ; KIITOS
Vastaus sähköpostilla
Voit vastata ilmoittajan sähköpostiosoitteeseen kirjoittamalla vastauksesi alla olevaan lomakkeeseen. Antamasi sähköpostiosoite välittyy suoraan vastaanottajalle.
Oma nimimerkki
Sähköpostiosoitteesi
Vastauksesi
<<< Palaa ilmoituslistaan  Edellinen Seuraava >
 
Nettitreffit
Ohjeet
Käyttöehdot
Pikahaku
Naisia miehille
Miehiä naisille
Naisia naisille
Miehiä miehille
 
© 2004 Iskuri.net - Yhteystiedot ja palaute