Iskuri
SuljeSulje
Fiksu pari
Pari, 46v, Tampere
Hei! Koulutettu, vapaa, härski ja määrätietoinen 50-60 v kuntoileva, miehen kokoinen Herrasmies! Ota yhteys akateemiseen, sporttiseen ja katseen kestävään pariin, niin kaikki 2M+1N hetero fantasiasi käyvät toteen! (Bi curious OK) Nainen 178 cm, 55 kg, posliini sarjaorkkuava pitkäsääri. Mies 178 cm, 82 kg, huumorintajuinen herrasmies. Toiveena löytää VAKITUINEN herrasmies, joka lähtisi kanssamme hölkälle, pyöräilemään, tansseihin, etelän lomalle tai Lappiin hiihtämään. Olethan 100% terve, tupakoimaton ja PIDÄT SOVITUSTA KIINNI! Autenttisessa kuvassa rouvaa nauttii edellisen ystävämme vierailusta. Hän on nykyisin parisuhteessa ja siksi herrasmies hakusessa. Vastaamme vain emailiin, joten muistathan laittaa sellaisen mukaan
Lähetetty 21.11.2022 klo 18:21, #97984

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 48635 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä?

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.