Iskuri
SuljeSulje
TurkuSonni
Mies, 30v, Turku
Hei, oon 33v 175cm 75kg 18cm komea mies täältä Turusta. Mul juuret Egyptissä ni siks vähä tummempi ku muut. Harrastan lenkkeilyy ja rullaluisteluu joten oon hyvässä fyysisessä kunnossa ja luonteeltani oon ulospäinsuuntautunut,rento ja energinen joten tullaan varmasti hyvin juttuun, enkä ujostele yhtään.  Voidaan kimpassa miehen kans nussia naista tai sit mies voi katsella ku mä nussin naisen kanssa ;). Ilmotelkaa viestissä sähköpostinne tai kik niin laitan viestiä ja sovitaan milloin ja missä tavataan.
Lähetetty 19.11.2022 klo 13:41, #97891

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 30516 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä?

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.