Iskuri
SuljeSulje
Pitkä herrasmies
Mies, Helsinki
Hei! Snä kaunis, nuori nainen Helsingissä Hakaniementorin bussipysäkillä pe 13.5. n. klo 8.25. Sinulla vaaleat, puolipitkät hiukset, olit kauniisti meikattu. Ylläsi mustat, tiukat housut, valkoiset Nike-sukat, valkoiset tossut, tumma takki. Sinulla oli kännykkä kädessäs ja laukku olallasi. Lähdit kävelemään bussipysäkiltä, kun nousin bussiin. Minulla musta nahkatakki karvakauluksineen, valkoinen maski, siniset farkut. Haluaisin tavata sinut; ota rohkeasti yhteyttä! T. Pitkä herrasmies
Lähetetty 13.5.2022 klo 16:37, #88627

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 46011 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? Hanki liittymä, lataa haluamasi saldo ja käytä palvelua anonyymisti.

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.