Iskuri
SuljeSulje
Mukavanpaa yhdessä
Mies, 62v, Turku
Hei vaan on kiva työ mukava asunto hauskat harrastuksia mutta silti mä tunnen itseäni yksinäiseksi täs iltaisin sekä viikonloppuisin.Sis etsin just sinua joka olet mukava hellä vapaa ja työssäkäyvä olet sitten Turunseudulta oletko vaalea vai tumma nainen.Toivottavasti et tupakoi etkä ota siitä alkoholia niin paljon pidäthän hauskoista koti-illoista mukavan työpäivän jälkeen etsin sinua ihan tositarkoituksella.No niin täs olisi nyt ihan mukava vapaa terve siisti sporttinen puhelias raikas avoin hellä lämmin nuorekas hellä lämmin huumorintajuinen työssäkäyvä olevan 62v-Miehekäs mies Turusta jolla on illat sekä viikonlopput aikaa.Mä en tupakoi enkä ota alkoholia olen 175cm pitkä.Minulla on tervet elämäntavat sekä hauskat harrastuksia.Just sinä mukava nainen niin vastailehan minulle sitten ihan rohkeasti vaan sitten ja Turun seudulta.Kun vastaat sitten minulle niin laitathan sihen niin myöskin sähköpostiosoittesi sekä puhelinnumerosi.Ja vietämme yhdessä niin laatuaika täs iltaisin sekä viikonloppuisin.Joten mitä me tehdään sitten asialle.
Lähetetty 14.1.2022 klo 14:06, #82882

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 59215 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? Hanki liittymä, lataa haluamasi saldo ja käytä palvelua anonyymisti.

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.